• Haberler
  • Genel
  • Kaldırım seferberliği son sürat – Kocatepe Gazetesi

Kaldırım seferberliği son sürat – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Belediyesi, Enstitü, Küçük Demirciler, Yeni Saraçlar ve Tuz Pazarı Caddesi’nde kaldırım çalışmalarını tamamladı. Ekipler, Ziraat Bankası civarında son aşamaya geldi Afyonkarahisar Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre Türkiye’de ilk kez tasarlanıp kullanılan dekoratif parke taşları ve yine ilk kez, kaldırımlara araç park edilmesini engelleyen beton baba taşları kullanılan kaldırımlar büyük beğeni topladı.Boya gerektirmeyen bordürlerin de döşendiği [&hellip]

Kaldırım seferberliği son sürat

Afyonkarahisar Belediyesi, Enstitü, Küçük Demirciler, Yeni Saraçlar ve Tuz Pazarı Caddesi’nde kaldırım çalışmalarını tamamladı. Ekipler, Ziraat Bankası civarında son aşamaya geldi

Afyonkarahisar Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre Türkiye’de ilk kez tasarlanıp kullanılan dekoratif parke taşları ve yine ilk kez, kaldırımlara araç park edilmesini engelleyen beton baba taşları kullanılan kaldırımlar büyük beğeni topladı.
Boya gerektirmeyen bordürlerin de döşendiği kaldırımlarda, görme engelli bireyler için kılavuz ve bitim taşları da kullanılıyor.
TAMAMEN YENİLENECEK
Milli Birlik, Bankalar, Kurtuluş, Ambaryolu, İnönü ve Atatürk caddelerinin kaldırımlarını da tamamen yenileyecek olan Afyonkarahisar Belediyesi, yüzde 80’inde kaldırım olmayan Dumlupınar ve Dervişpaşa mahallelerinde de kaldırım seferberliği başlatacak. Öte yandan kaldırımların yanı sıra TEDAŞ tarafından bölgede elektrik hatları yer altına alınıyor. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme