Kaldırım hamlesi – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Belediyesi, kaldırım düzenleme çalışmalarına Süleyman Gönçer Caddesi’nde devam ediyor Afyonkarahisar Belediyesi, Karagözoğlu Sokak’ta tamamladığı çalışmaların ardından şimdi de Süleyman Gönçer Caddesi’ne geçti.Çalışmalarda Türkiye’de ilk kez tasarlanıp kullanılan dekoratif parke taşları ve yine ilk kez, kaldırımlara araç park edilmesini engelleyen beton baba taşları kullanılıyor.Daha önce ilk örnekleri Karaman Mahallesi Meltem Caddesi’nde kullanılan boya gerektirmeyen bordürlerin [&hellip]

Kaldırım hamlesi

Afyonkarahisar Belediyesi, kaldırım düzenleme çalışmalarına Süleyman Gönçer Caddesi’nde devam ediyor

Afyonkarahisar Belediyesi, Karagözoğlu Sokak’ta tamamladığı çalışmaların ardından şimdi de Süleyman Gönçer Caddesi’ne geçti.
Çalışmalarda Türkiye’de ilk kez tasarlanıp kullanılan dekoratif parke taşları ve yine ilk kez, kaldırımlara araç park edilmesini engelleyen beton baba taşları kullanılıyor.
Daha önce ilk örnekleri Karaman Mahallesi Meltem Caddesi’nde kullanılan boya gerektirmeyen bordürlerin de döşendiği sokakta, görme engelli bireyler için kılavuz ve bitim taşları da kullanılıyor.
Bu çalışmalar çerçevesinde; Milli Birlik, Bankalar, Kurtuluş, Ambaryolu, İnönü ve Atatürk caddelerinin kaldırımlarını da tamamen yenileyecek olan Afyonkarahisar Belediyesi, yüzde 80’inde kaldırım olmayan Dumlupınar ve Dervişpaşa mahallelerinde de kaldırım seferberliği başlatacak. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme