Kalbinize ilahi sevgi hâkim olsun

Afyon Kocatepe Üniversitesi Afyon Meslek Yüksekokulu Pazarlama Bölümü öğrencilerinin Öğretim Görevlisi Türker Göksel koordinatörlüğünde gerçekleştirdikleri 'Gölgesi Yaşadığı Topraklara Uzun Düşen İnsanlar' projesinin son hafta konuğu Hukuk akademisyeni, şair ve yazar Prof. Dr. Hüseyin Hatemi oldu.Hatemi, öğrencilerle sohbetinde şu mesajları verdi: 'Hayatfelsefemiz ne olmalıdır? Kalbine ilahi sevgi hâkim olsun. Yoksa herhangi bir yaratılmışı sev, ondan sonra [&hellip]

Afyon Kocatepe Üniversitesi Afyon Meslek Yüksekokulu Pazarlama Bölümü öğrencilerinin Öğretim Görevlisi Türker Göksel koordinatörlüğünde gerçekleştirdikleri “Gölgesi Yaşadığı Topraklara Uzun Düşen İnsanlar” projesinin son hafta konuğu Hukuk akademisyeni, şair ve yazar Prof. Dr. Hüseyin Hatemi oldu.
Hatemi, öğrencilerle sohbetinde şu mesajları verdi: “Hayatfelsefemiz ne olmalıdır? Kalbine ilahi sevgi hâkim olsun. Yoksa herhangi bir yaratılmışı sev, ondan sonra dilediğini yap değil. Allah’ı sev, Resulü’nü sev, sev Ehli-Beyti’ni sev, ondan sonra hareketleri ahlakın ona göre düzelir. Allah zaten kainatı sevgi için yaratmıştır çünkü Allah Vedud’ur. Çok seven ve çok sevilendir.” (Kocatepe Haaber Merkezi)

Bakmadan Geçme