Kalbimiz ve kapımız, vatandaşlara açık

Afyonkarahisar Valisi Aziz Yıldırım, Afyonkarahisar hakkında değerlendirmede bulundu. Yıldırım, “Ben Afyonkarahisar’da 1989’da Kaymakam Adayı olarak göreve başladım. O günden bugüne Afyonkarahisar katbekat büyümüş. Afyonkarahisar, dört yol kavşağı içerisinde bulunmanın imkanlarını en iyi şekilde kullanmış bir ildir. Tabii ki ilimizde Allah vergisi Termal su kaynakları mevcuttur. Afyonkarahisar'da bu alanda ciddi yatırımlar yapılmış, bu yatırımlar ilimize ve [&hellip]

Afyonkarahisar Valisi Aziz Yıldırım, Afyonkarahisar hakkında değerlendirmede bulundu. Yıldırım, “Ben Afyonkarahisar’da 1989’da Kaymakam Adayı olarak göreve başladım. O günden bugüne Afyonkarahisar katbekat büyümüş. Afyonkarahisar, dört yol kavşağı içerisinde bulunmanın imkanlarını en iyi şekilde kullanmış bir ildir. Tabii ki ilimizde Allah vergisi Termal su kaynakları mevcuttur. Afyonkarahisar’da bu alanda ciddi yatırımlar yapılmış, bu yatırımlar ilimize ve ülkemize önemli katkılar sağlamıştır. Tabii bunların yanında Afyonkarahisar için Afyonkarahisar dışından da projeler üretiliyor. Yani Afyonkarahisar’a ilgi büyük, bu manada da Afyonkarahisar çok şanslıdır” dedi.
Valilik olarak vatandaşa yönelik çalışmalar sergileyeceklerini belirten Vali Aziz Yıldırım; “Kalbimiz, gönlümüz ve kapılarımız vatandaşlarımıza açıktır. Bu il için emek sarf eden herkes bu il için kıymetlidir. Afyonkarahisar için önemli olan konuları mutlaka, yerel yönetimler, siyasiler, sivil toplum kuruluşları, konu ile sorumlu olan kamu kurum ve kuruluşları ile birlikte değerlendireceğiz” diye konuştu.
Vali Aziz Yıldırım, “Afyonkarahisar’a atanması lütfunda ve teveccühünde bulunan başta Sayın Cumhurbaşkanımıza, Sayın Başbakanımıza, Sayın İçişleri Bakanımıza, Sayın Orman ve Su İşleri Bakanımıza ve Sayın Bakanlarımıza saygı ve şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme