Kalben, Afyon'da konser verecek

Şarkıcı ve şarkı yazarı okulunun üretken, özgür ve özgün temsilcilerinden Kalben, bu akşam bu yıl ilki erçekleştirilecek O'Fest Afyon kapsamında Jura Hotels Afyon sahnesinde sevenleriyle buluşacak

Bugüne dek müzik sahnesinde kendine has bir yol çizen ve evrensel insan hikayeleri anlatan, yeni nesil şarkıcı, söz yazarı ekolünün Türkiye’deki en başarılı ve üretken temsilcilerinden Kalben; içinden gelen şarkıları kendince, kendi sözleriyle söylemeye devam ediyor.
Kalben, 2016 senesinde kendi ismini taşıyan ilk albümüyle çıkış yapan Kalben, kısa süre içerisinde kendine has bir dinleyici kitlesi edindi. Bugüne dek gidilmiş tüm yollarda, konserlerde ve hatırası tutulmuş anlarda karşılaştığı insanların ve ona ilham veren güzelliklerin günlüğünü yazar gibi müziğine yansıtan ve sanatın her dalından ilham alan Kalben, müzik macerasında geçtiğimiz 6 sene içinde çeşitli eserler verdi. Kalben; “Kız Kulesi’nin Anahtarı”, “Yara”, “Sadece”, “Sonsuza Kadar”, “Şanssız Mücadeleci”, “Çek”, “Kalp Hanım”, “Eski Dünyanın Yangını”, “Kaybolmuş” gibi birçok özgün üretime, farklı sanatçılarla düetlere, beste yazarlığına ve prodüksiyona imza attı. Folk, blues ve akustik pop öğelerini bir araya getiren ve gitarına eşlik eden eşsiz sesiyle Kalben’in O’Fest Afyon kapsamında bu akşam Jura Hotels Afyon sahnesinde gerçekleştireceği performansının biletlerine Biletix üzerinden ulaşmak mümkün.

Bakmadan Geçme