Kahve Ateşi Afyon’da yanmaya başladı

Kahve Ateşi Şubesi Afyonkarahisar'da da hizmete girdi. İşletme Sahibi Sait Kılınçarslan, “Anadolu’nun yüzük taşı' olarak tabir ettiği Afyonkarahisar’ı çok benimsediklerini söylerken dünya markası olma yolunda emin adımlarla ilerlediklerini ve verilen hizmetleri anlattı Kahve Ateşi Afyonkarahisar Şube İşletmecisi Sait Kılıçarslan, uzun yıllar hizmet sektöründe birikime sahip profesyonel bir ekibin, Mart 2011 yılından bu yana, Kahve Ateşi [&hellip]

Kahve Ateşi Afyon'da yanmaya başladı

Kahve Ateşi Şubesi Afyonkarahisar’da da hizmete girdi. İşletme Sahibi Sait Kılınçarslan, “Anadolu’nun yüzük taşı” olarak tabir ettiği Afyonkarahisar’ı çok benimsediklerini söylerken dünya markası olma yolunda emin adımlarla ilerlediklerini ve verilen hizmetleri anlattı

Kahve Ateşi Afyonkarahisar Şube İşletmecisi Sait Kılıçarslan, uzun yıllar hizmet sektöründe birikime sahip profesyonel bir ekibin, Mart 2011 yılından bu yana, Kahve Ateşi çatısı altında bir araya geldiğini söyledi. Kılıçarslan, Kahve Ateşi’nin dünya markası olma amacıyla Eskişehir üniversite caddesindeki ilk şubesini hayata geçirdiğini kaydetti.
“BİZ HALKI HALKTA BİZİ SEVDİ”
Kahve Ateşi Şube İşletmecisi Sait Kılınçarslan, Afyonkarahisar’da bölgede “yüzük taşı” diye tabir ettikleri gözbebeği bir il olarak yatırım yapma kararı aldıklarını ifade etti. Kavşak bir il olan Afyonkarahisar’ın sürekli yatırım düşündükleri bir şehir olduğunu dile getiren Kılınçarslan; “Bu yıl metrekaresi, fiziki yeterliliği ile nasip olan bir mekanda Ordu Bulvarı üzerinde Kahve Ateşi Afyon Şubemizi 15 Eylül Pazartesi günü itibariyle hizmete açtık. Biz Afyon halkını seviyoruz. Sağ olsunlar Afyon halkı da bizi seviyor. İşletmemize geldiklerinde memnuniyetlerini ifade ediyorlar. Birçok eksiği bizde giderebileceklerini söylüyorlar. Çok kaliteli bir mekanda nezih bir ortamda konuklarını ağırlayabileceklerini ifade ediyorlar. Bunları duymak bizi son derece mutlu ediyor.” dedi.
LEZZET SEÇENEĞİ FAZLA
Sait Kılınçarslan, Kahve Ateşi’nin müşteri ve kalite odaklı anlayışı ile, dünya standartlarında çalışma disiplini, lezzeti, mimarisi ve yeni projeleri ile her daim gelişmeyi ve Türk kültürünü, lezzetlerini, dünya lezzetleri ile harmanlayarak uluslararası bilinirliği yüksek bir marka olmayı hedeflediğinden söz etti. Kılınçarslan, Ağustos ayı itibari ile Eskişehir ve Ankara’da toplam 4 şubeye ulaştıklarını, 15 Eylül Pazartesi gününden itibaren Afyonkarahisar’da ve Kırıkkale’de açılan şubeler ile sağlam alt yapısı, donanımlı ekiple büyümeye devam ettiklerini ifade etti. Kahve Ateşi’nde çok çeşitli kahvelere yer verdiklerini dile getiren Kılınçarslan; “Kahve anlayışımız Türk kahvesi ile sınırlı değil. Dünya kahveleri de mevcut. Colombiya kahvesinden tutun, Etopya kahvesi, Kenya kahvesine kadar tüm damak tatlarına hitap ediliyor. Türk kahvesinin yanında bunları bulabilme imkanını sunuyoruz. Pek çok çay çeşitimiz var. Bitki çaylarından tutun da özel special çaylarımız var. Bitkisel doğal çay sunumlarımız da var.” diye konuştu.
AYRINTILI KAHVALTI
DOĞAL ÜRÜNLER VAR
Kahve Ateşi olarak çok kuvvetli bir mutfağa sahip olduklarını dünya mutfağından ürünlerin bulunduğunu belirten Sait Kılınçarslan; “Salata çeşitlerinden, makarna çeşitlerine kadar, dünya mutfağına özgü tava yemekleri dediğimiz yemeler ve kendi spesiallerimizin bulunduğu özellikle çok ayrıntılı ve hoş bir sabah kahvaltısı yapılabilecek bir mekanız. Naturel küçük ambalajlarda zeytinyağlarımız, çok farklı reçellerimiz, ballarımız var. Bunlar tamamen organik ve Kahve Ateşi adına üretilen ürünlerdir. Bu ürünleri her yerde bulabilmek mümkün değil. Tüm bunlarla çok iddialı bir işletmeyiz. Sadece kahveci değiliz.” şeklinde konuştu.
>> Burcu AYDIN’ın haberi

Bakmadan Geçme