Kahramanlık 'aşı'sı – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü personeline sağlık risklerinden korunmaları için aşı yapıldı Afyonkarahisar İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü bünyesinde görev yapan Sivil Savunma Arama ve Kurtarma Birlik Müdürlüğünün afetlerde görev yapan personeline olası afetlerde karşılaşacakları sağlık risklerini en aza indirmek maksadıyla Hepatit B ve tetanoza karşı koruyucu aşı yaptırıldı. Önceki yıllarda da [&hellip]

Kahramanlık “aşı”sı

Afyonkarahisar İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü personeline sağlık risklerinden korunmaları için aşı yapıldı

Afyonkarahisar İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü bünyesinde görev yapan Sivil Savunma Arama ve Kurtarma Birlik Müdürlüğünün afetlerde görev yapan personeline olası afetlerde karşılaşacakları sağlık risklerini en aza indirmek maksadıyla Hepatit B ve tetanoza karşı koruyucu aşı yaptırıldı. Önceki yıllarda da yapılan bu aşılamalar, personel rotasyonları, yeni atamalar ve diğer başka sebeplerle bazı personeller için yapılamamış olduğundan uygulama tekrar edildi.
Hepatit B için toplamda 3 doz, tetanoz için ise toplamda 5 doz olarak uygulanacak aşılar sağlık memurları tarafından her personel için ayrı ayrı takip edilecek.
İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü yetkilileri ile personeli, Halk Sağlığı Merkezi’ne desteklerinden dolayı teşekkür etti. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme