• Haberler
  • Genel
  • Kahramanları anlatan öğrenciler, takdir topladı

Kahramanları anlatan öğrenciler, takdir topladı

Özel Cihan Anaokulu öğrencileri, Çanakkale Destanı’nı 'Bir Hilal Uğruna' adlı gösteriyle anlattı Özel Cihan Anaokulu öğrencileri Özel Zafer Koleji Konferans Salonu’nda Çanakkale Destanı’nı anlatan gösteri sergilediler. Gösteriden önce konuşan okul müdürü Semra Esgin, Çanakkale Destanı’nı anlatmak istediklerini, bu doğrultuda karar verdikten sonra kararlarının isabetli olduğunu anladıklarını belirtti. Konuşmanın ardından Çanakkale Destanı’nı anlatan 'Bir Hilal Uğruna' [&hellip]

Kahramanları anlatan öğrenciler, takdir topladı

Özel Cihan Anaokulu öğrencileri, Çanakkale Destanı’nı “Bir Hilal Uğruna” adlı gösteriyle anlattı

Özel Cihan Anaokulu öğrencileri Özel Zafer Koleji Konferans Salonu’nda Çanakkale Destanı’nı anlatan gösteri sergilediler. Gösteriden önce konuşan okul müdürü Semra Esgin, Çanakkale Destanı’nı anlatmak istediklerini, bu doğrultuda karar verdikten sonra kararlarının isabetli olduğunu anladıklarını belirtti.
Konuşmanın ardından Çanakkale Destanı’nı anlatan “Bir Hilal Uğruna” adlı gösteri sahnelendi. Gösteride önce Çanakkale Türküsü ve Hoş Gelişler Ola türküsünün sözleri anaokulu öğrencilere tarafından tek tek okundu, ardından da Çanakkale Destanı’na giden süreç ve kahramanların hayatından kesitler sunuldu. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme