Kahraman Tazeoğlu, hayranları ile buluştu

Yazar-şair Kahraman Tazeoğlu, Afyon Kocatepe Üniversitesi’ndeki hayranları ile bir araya geldi Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) öğrenci kulüplerinden Uluslararası Ticaret ve Finansman Kulübü tarafından şair, yazar ve radyo programcısı Kahraman Tazeoğlu ile 'Söyleşi ve İmza Günü' programı düzenlendi.Ahmet Necdet Sezer Yerleşkesi Atatürk Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen söyleşi öncesinde etkinlik sponsorlarına plaket takdim edildi.Kahraman Tazeoğlu yaklaşık 1 saat [&hellip]

Kahraman Tazeoğlu, hayranları ile buluştu

Yazar-şair Kahraman Tazeoğlu, Afyon Kocatepe Üniversitesi’ndeki hayranları ile bir araya geldi

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) öğrenci kulüplerinden Uluslararası Ticaret ve Finansman Kulübü tarafından şair, yazar ve radyo programcısı Kahraman Tazeoğlu ile “Söyleşi ve İmza Günü” programı düzenlendi.
Ahmet Necdet Sezer Yerleşkesi Atatürk Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen söyleşi öncesinde etkinlik sponsorlarına plaket takdim edildi.
Kahraman Tazeoğlu yaklaşık 1 saat süren programda hayata, şiire, sevgiye dair düşüncelerini ve deneyimlerini paylaşırken; Afyonkarahisar’a en son, üç yıl önce geldiğini söylerken kendisini davet edenlere de teşekkür etti. Tazeoğlu “Üniversite gençliği ile buluştuğumuzda çok mutlu oluyoruz. Biliyorum ki gençler daha çok kitap okuyor. Televizyon izlemek yerine şiir dinlemeyi seçtiğiniz için, bugün burada olduğunuz için, bir yazara destek olduğunuz için teşekkür ederim” dedi. Etkinlik sırasında dinleyicilerle söyleşen Tazeoğlu, sık sık da şiir okudu. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği söyleşide Kahraman Tazeoğlu; öğrenciler için kitaplarını da imzaladı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme