Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kahraman gazi baba ocağına getirildi

Kahraman gazi baba ocağına getirildi

16 Ağustos tarihinde Hakkari İli Şemdinli İlçesi’nde teröristlerle girilen çatışmada 5 kurşunla yaralanan Piyade Sözleşmeli Er Ramazan Kumral baba ocağına getirildi

 

GATA Hastanesinden taburcu olarak 1 ay istirahat verilen Piyade Sözleşmeli Er Ramazan Kumral, Bolvadin merkezdeki baba ocağında; Bolvadin Kaymakamı Adem Öztürk, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, İlçe Jandarma Komutan Vekili Jandarma Başçavuş Cuma Çiftçi, ailesi, yakınları ve vatandaşlar tarafından karşılandı.
Sağ omuz, sağ kol, sol diz, sol kasık ve sol kolundan 5 mermi ile yaralanan Gazi Kumral, baba ocağında duygu dolu anlarla karşılandı. Gazi Kumral’ın sağlık durumu hakkında bilgi veren İsmail Kumartaşlı, “Gazimiz 16 Ağustos günü Hakkari ili Şemdinli İlçesi’nde teröristlerin mevziye sızma girişimi sırasında çıkan çatışmada 5 kurşunla yaralandı. Hainlerin hakkından gelmiştir ve teröristleri hain hedeflerine ulaştırmamıştır. Gazimiz bugüne kadar GATA hastanesinde tedavisini gördü. 1 aylığına baba ocağına getirilmiştir. Kendisinin tedavisi ve sağlık durumuyla ilgili an ve an takipteyiz. Gazimize acil şifalar diliyoruz.” dedi.
Baba ocağında büyük sevinç ve gururla karşılanan gazi Ramazan Kumral, şu an için 1 ay süreyle baba ocağında kalacak ve ardından tedavisi yine GATA hastanesinde devam edecek.