Kadir Gecesi, huzura vesile olsun

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Kadir Gecesi’nin huzur ve mutluluğa vesile olmasını diledi Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Kadir Gecesi’ni kutladı. Eroğlu, “Rahmet, mağfiret, feyz ve bereket iklimi olan bir Ramazan Ayı’nın da sonuna yaklaştığımız şu günlerde, Yüce Allah’ın ‘bin aydan daha hayırlı’ diye vasıflandırdığı kutlu bir gece olan Kadir Gecesi’ne [&hellip]

Kadir Gecesi, huzura vesile olsun

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Kadir Gecesi’nin huzur ve mutluluğa vesile olmasını diledi

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Kadir Gecesi’ni kutladı. Eroğlu, “Rahmet, mağfiret, feyz ve bereket iklimi olan bir Ramazan Ayı’nın da sonuna yaklaştığımız şu günlerde, Yüce Allah’ın ‘bin aydan daha hayırlı’ diye vasıflandırdığı kutlu bir gece olan Kadir Gecesi’ne erişmenin huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz.
Kadir Gecesini diğer bütün zaman dilimlerinden üstün kılan özellik, bütün insanlık için hidayet rehberi olan Yüce Kitabımız Kur’anı Kerim’in bu gecede indirilmeye başlanmış olmasıdır” dedi.
DUALAR GAZZE İÇİN
Eroğlu, şöyle devam etti:
“Bu mübarek gecenin başta Gazze’de akan kanın durmasına vesile olmasını, bütün insanlığa ve İslam Dünyasına huzur ve barış getirmesini Yüce Rabbimden diliyorum.
İslam âleminin ve hemşehrilerimin mübarek Kadir Gecesi’ni en kalbi duygularımla tebrik ediyorum Rabbim huzur içinde hepimizi Ramazan Bayramı’na da eriştirsin inşallah.” (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme