• Haberler
  • Magazin
  • Kadir Ezildi'nin Nişanlısı Gamze Türkmen'in Başı Açık Hali Yayınlandı

Kadir Ezildi'nin Nişanlısı Gamze Türkmen'in Başı Açık Hali Yayınlandı

Kadir Ezildi'nin nişanlısı Gamze Türkmen'in başörtüsüz halini yayınlanması tartışmaları beraberinde getirdi

Ekranların sevilen ve tanınan yüzlerinden Kadir Ezildi geçtiğimiz günlerde sevgilisi Gamze Türkmen’le nişanlanmıştı. Kadir Ezildi’nin nişan töreni günlerce konuşulmuştu. Söylemezsem Olmaz isimli tv programının ekibi Kadir Ezildi’nin nişanlısı Gamze Türkmen’in başörtüsüz halini sansürsüz yayınladı.

Sempatik tavırları ile sevilen isimlerden olan Kadir Ezildi’nin nişanlısı Gamze Türkmen ile ilgili dün Söylemezsem Olmaz programında herkesi kızdıran bir paylaşım yapıldı.

Bu durum bir çok tartışmayı beraberinde getirdi.

Sosyal medya kullanıcıları ifşa adıyla paylaşılan fotoğrafa yoğun tepki gösterdi.

Söylemezsem Olmaz ikide Birgül Gamze Türkmen’in başörtüsüz zamanlarında çekilmiş fotoğrafını paylaşarak ifşa ettiklerini iddia etti.

Beyaz TV’de Gamze Türkmen’in eski halinin açık şekilde paylaşılması sosyal medya kullanıcılarının tepkisini çekti.

Paylaşım sonrası Pınar Eliçe, “Bir şey söyleyeceğim, Kadir Ezildi’nin mahsun nişanlısı mıydı o gördüğümüz? Hani her yerden sakınan, kimselere göstermeyen, kıyamadığı. Ben şok!” ifadelerini kullanırken Bilal Özcan ise “Görgüsüzlük” dedi.

Hande Sarıoğlu ise görüntülerin gizli bir şekilde çekildiğini belirterek Gamze’nin görüntülerden haberi olup olmadığını sordu. Programım moderatörü Didem delen ise “Asıl bize gönderildiğinden haberi var mı?” dedi.

Kısa süre içinde sosyal medyada Gündem olan olayla ilgili sosyal medya kullanıcıları sert tepki gösterdi. Tesettürlü bir kadının ev içinde gizli çekilmiş görüntülerinin televizyon ekranlarında izinsiz bir şekilde paylaşılmasına sinirlenen sosyal medya kullanıcıları, Söylemezsem Olmaz ekibini de sert dille eleştirdi.

Bakmadan Geçme