• Haberler
  • Genel
  • Kadınlara iş sağlığı anlatıldı – Kocatepe Gazetesi

Kadınlara iş sağlığı anlatıldı – Kocatepe Gazetesi

Türk-İş tarafından “Kadın İşçilere Yönelik İş Sağlığı ve Güvenliği- İş Stresi Eğitim” semineri dün Garden Kale Otel’de gerçekleştirildi. Seminerin açılış konuşmasını Demiryol-İş Sendikası Şube Başkanı Türk-İş İl Temsilcisi Muharrem Uslu yaptı. Uslu, kadın sendika üyelerinin seminere gösterdiği ilgiye teşekkür ederek başarılar diledi. Hacettepe Üniversitesi’nden Doç. Dr. Ali Naci Yıldız “Sağlık Hakkı, İş ve Sağlık İlişkisi, [&hellip]

Kadınlara iş sağlığı anlatıldı

Türk-İş tarafından “Kadın İşçilere Yönelik İş Sağlığı ve Güvenliği- İş Stresi Eğitim” semineri dün Garden Kale Otel’de gerçekleştirildi.

Seminerin açılış konuşmasını Demiryol-İş Sendikası Şube Başkanı Türk-İş İl Temsilcisi Muharrem Uslu yaptı. Uslu, kadın sendika üyelerinin seminere gösterdiği ilgiye teşekkür ederek başarılar diledi. Hacettepe Üniversitesi’nden Doç. Dr. Ali Naci Yıldız “Sağlık Hakkı, İş ve Sağlık İlişkisi, İş Sağlığı ve Uygulama İlkeleri Türkiye’de ve Dünya da İş Sağlığı’nın Durumu” konuları hakkında bilgi verdi. Seminerin sonunda katılımcılara sertifika verildi.
Bir gün süreli seminere Türk-İş’e bağlı çeşitli iş kollarında faaliyet gösteren sendika üyesi 78 kadın katıldı. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme