Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kadınlar Meclisi, şehit ve gazi eşleriyle buluştu

Afyonkarahisar Belediyesi Kadın Meclisi

Afyonkarahisar Belediyesi Kadın Meclisi Başkanı Canser Kuzu ve yönetimi şehit, gazi eşleri ve çocukları ile bir araya geldi

 

Canser Kuzu ve yönetimine yapılan tebrik ziyaretine, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı ve eşi Emine Kumartaşlı öncülüğünde şehit ve gazi eşleri ile çocukları katıldılar.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Canser Kuzu, Kent Konseyi Kadın Meclisi olarak şehit ve gazilerin eşleri ile çocuklarının her daim hizmetlerinde olduğunu belirterek, “Sizler bizlerin en kutsal emanetlerisiniz. Sizler için ne yapsak azdır. Kadın Meclisi olarak inşallah önümüzdeki günlerde şehit ve gazi eşleri ile kız çocukları için bir projemiz var. İnşallah projemizi el birliği ile hayata geçireceğiz. Dernek Başkanımız İsmail Kumartaşlı’dan, gereken tüm bilgileri alıyoruz. Gece gündüz demeden beni ve yönetim kurulu üyelerimi arayabilirsiniz. Şunu unutmayın ki sizin sorununuz, Kadın Meclisinin sorunudur. Her zaman yanınızdayız.” dedi.
Ziyarette şehit ve gazi eşleri ile çocukları hakkında Kuzu ve yönetimini bilgilendiren Kumartaşlı, gerek Canser Kuzu’nun şahsında gerekse Kadın Meclisi olarak derneklerine, şehit ailelerine, gazi ve yakınlarına çok destek olduğunu ve yakından ilgilendiğini belirterek, tüm şehit ve gazi aileleri adına teşekkür etti. Karşılıklı bilgi alışverişinin yapıldığı ziyarette, projeler hakkında istişarede bulunuldu.