Kadınlar kritik randevu

Kadınlar Futbol 2. Lig C Grubunda şampiyonluk hesapları yapan Afyon İdmanyurdu ile Horozkent yarın Kocatepe'de karşı karşıya gelecek   Kadın Futbol 2. Lig C Grubu'nda mücadele eden Afyon İdmanyurdu, Konya İdmanyurdu ile oynayacağı ligin ilk hafta mücadelesi 2 kez hava muhalefeti nedeniyle ertelendi. Afyon İdmanyurdu sezonun ilk mücadelesinde kendisi gibi şampiyonluk yarışı verecek olan güçlü [&hellip]

Kadınlar Futbol 2. Lig C Grubunda şampiyonluk hesapları yapan Afyon İdmanyurdu ile Horozkent
yarın Kocatepe’de karşı karşıya gelecek

Kadın Futbol 2. Lig C Grubu’nda mücadele eden Afyon İdmanyurdu, Konya İdmanyurdu ile oynayacağı ligin ilk hafta mücadelesi 2 kez hava muhalefeti nedeniyle ertelendi. Afyon İdmanyurdu sezonun ilk mücadelesinde kendisi gibi şampiyonluk yarışı verecek olan güçlü rakibi Horozkent ile karşı karşıya gelecek.
Hafta başında Tuğçe Kılıç, Cemre Çetinkaya ve Solmaz Çetinkaya’yı kadrosuna katan Afyon İdmanyurdu, zorlu mücadelenin hazırlıklarını dün yaptığı çalışmayla tamamladı. Şampiyonluk yarışı veren iki takımı karşı karşıya getirecek olan mücadele yarın saat 12.00’de Kocatepe Spor Kompleksi D-5 sahasında oynanacak.
Mücadeleyi Fatih Akdede yönetecek.
>> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi

Bakmadan Geçme