Kadınlar Günü'nü kutladılar – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Vali Güner, bugünün aile kurumunun temel taşı, değerlerin temsilcisi, taşıyıcısı ve koruyucusu olan kadınların sosyal yaşamda yaşadıkları sıkıntıları ve sorunları ifade etmeleri açısından önemli bir gün olduğunu belirtti. Vali Güner, tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü en içten dilekleriyle kutlayıp, [&hellip]

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Vali Güner, bugünün aile kurumunun temel taşı, değerlerin temsilcisi, taşıyıcısı ve koruyucusu olan kadınların sosyal yaşamda yaşadıkları sıkıntıları ve sorunları ifade etmeleri açısından önemli bir gün olduğunu belirtti. Vali Güner, tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü en içten dilekleriyle kutlayıp, sağlıklı ve huzurlu bir yaşam sürmelerini diledi. Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla yayınladığı mesajında, varlıklarıyla hayatın her alanında fedakârlığı, üretkenliği ve duyarlılığı temsil eden kadınların, sonsuz sevgi ve hoşgörüyle yetiştirdikleri nesillerle de geleceğin şekillendiğini kaydetti. Çoban; “Hayatın her anında varlıkları ile büyük onur ve gurur duyduğumuz, eğiten, bizi biz yapma hedefinde yüreklerindeki sevgi ve şefkati hiçbir karşılık beklemeden veren ve sevginin simgesi olan kadınlarımızın, bu anlamlı günlerini kutluyor sağlık, başarı ve mutluluk diliyorum” ifadelerini kullandı.
AK Parti Milletvekili Hatice Özkal, CHP Milletvekili Av. Burcu Köksal, MHP Milletvekili Mehmet Parsak, İGM Başkanı Salih Sel, CHP İl Başkanı Dr. M. Kemal Demirkırkan, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Hafize Özmen, MHP İl Başkanı Raşit Demirel, MHP Kadın Kolları Koordinasyonu Başkanı Raziye Akalın, Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, İl Sağlık Müdürü Dr. Necip Yemenici, Halk Sağlığı İl Müdürü Dr. Lütfi Akgün, AKÜ Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Alpagan Mustafa Yıldırım, Baro Başkanı Av. Turgay Şahin, ATSO İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanlığı, SMMMO Başkanı Erdal Sayar, Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı Abdullah Çelik, Tabip Odası Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Alev Türe, UMUD Madde Bağımlılığı İle Mücadele Derneği İl Temsilcisi Kemal Baykara, Özel Park Hayat Afyon Hastanesi Kadın Hastalıkları Doğum Uzmanı Ufuk Yeşildağer, Mareşal Fevzi Çakmak Mahallesi Muhtarı Münevvere Aydoğmuş yayınladıkları mesajlarda 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladılar. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme