• Haberler
  • Genel
  • Kadınlar Günü’nde kadınlara sağlık semineri

Kadınlar Günü’nde kadınlara sağlık semineri

Fuar Hastanesi ve Özdilek’in ortak programında Kadınlar Günü’nde kadınlara özel sağlık sorunları ele alınacak Özel Fuar Hastanesi ve Afyonkarahisar Özdilek Alışveriş Merkezi, '8 Mart Dünya Kadınlar Günü' dolayısıyla, kadınların sağlıklarını tehdit eden kanser çeşitleri ile ilgili bilgilendirme, bilgilerini tazeleme, bilinçlendirme semineri düzenliyor.Özel Fuar Hastanesi ve Özdilek Alışveriş Merkezi, 8 Mart Cumartesi günü gerçekleşecek seminerde, kadınları [&hellip]

Kadınlar Günü'nde kadınlara sağlık semineri

Fuar Hastanesi ve Özdilek’in ortak programında Kadınlar Günü’nde kadınlara özel sağlık sorunları ele alınacak

Özel Fuar Hastanesi ve Afyonkarahisar Özdilek Alışveriş Merkezi, “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” dolayısıyla, kadınların sağlıklarını tehdit eden kanser çeşitleri ile ilgili bilgilendirme, bilgilerini tazeleme, bilinçlendirme semineri düzenliyor.
Özel Fuar Hastanesi ve Özdilek Alışveriş Merkezi, 8 Mart Cumartesi günü gerçekleşecek seminerde, kadınları ilgilendiren 2 önemli konuda, 2 uzmanla bilgi ve deneyimlerini aktaracak.
Fuar Hastanesi Başhekimi ve Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Mehmet Bulut ve Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Seda Kayman Köse, kadınların korkulu rüyası olan kanserler konusunda, farkındalık yaratacak ve bu hastalıkla ilgili akıllardaki soruları cevaplandıracaklar.
Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Mehmet Bulut; “Erken teşhis hayat kurtarır” mesajından yola çıkarak “Meme Kanseri”nde kadınlara elle muayenenin bile çok önemli olduğunu hatırlatarak, nasıl tetikte olunması gerektiğinin ipuçlarını verecek.
Seminerde “Meme Kanse-rinde Risk Faktörleri, Tanı ve Tedavi” başlıkları yer alacak.
Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Seda Kayman Köse de, erken tanı ve tedavi ile önlenebilen “Serviks-Rahim Ağzı Kanseri” ile ilgili ayrıntıları anlatacak.
Fuar Hastanesi ve Özdilek Alışveriş Merkezi Yönetimi 8 Mart Cumartesi Dünya Kadınlar Günü saat 14:00’da, Özdilek Alışveriş Merkezi–Afyon Evi Eğitim Salonu’nda ücretsiz düzenlenen seminere, herkesi davet ettiklerini belirttiler. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme