Kadınlar 2. Lig için yarışıyor

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından organize edilen 2. Lig'e Yükselme Müsabakaları Afyonkarahisar'da yapılan ilk maçlarla başladı. Müsabakalarda Afyonkarahisar'da 8 takımın ve Türkiye çapında da üç ilde olmak üzere 24 takım mücadele edecek.Müsabakalar Afyonkarahisar Spor Kompleksi'ndeki S-1 ve S-2 Nolu sahalarda oynanan maçlarla başladı. S-2'de oynanan karşılaşmada Soma Zafer Spor ile Ankara Gölbaşı Belediyespor karşılaştı. İki ekibinde [&hellip]

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından organize edilen 2. Lig’e Yükselme Müsabakaları Afyonkarahisar’da yapılan ilk maçlarla başladı. Müsabakalarda; Afyonkarahisar’da 8 takımın ve Türkiye çapında da üç ilde olmak üzere 24 takım mücadele edecek.
Müsabakalar Afyonkarahisar Spor Kompleksi’ndeki S-1 ve S-2 Nolu sahalarda oynanan maçlarla başladı. S-2’de oynanan karşılaşmada Soma Zafer Spor ile Ankara Gölbaşı Belediyespor karşılaştı. İki ekibinde eşit mücadelesi ile başlayan maçın ilk yarısı 2-1 Gölbaşı’nın üstünlüğü ile tamamlandı. Maçın ikinci yarısında Manisa takımı Soma, bulduğu gollerle maçı 5-3 kazanmayı bildi.  
Soma Zafer ve Gölbaşı Belediyespor maçı ile aynı anda başlayan diğer maçta ise Kemer Belediyespor ile 7 Eylül Gençlikspor karşı karşıya geldi.
İlk yarı ve ikinci yarı sonucunda oluşan 1-1 tamamlanan maçtan sonra uzatmalara gidildi. Maçın uzatma dakikalarına hızlı başlayan Kemer Belediyespor, arka arkaya bulduğu gollerle maçı 4-1 kazandı.

Bakmadan Geçme