• Haberler
  • Genel
  • Kadınana İlköğretim’den örnek uygulama – Kocatepe Gazetesi

Kadınana İlköğretim’den örnek uygulama – Kocatepe Gazetesi

Kadınana İlköğretim Okulu, öğrencilerin tatile gitmesiyle birlikte okul bahçesinin verimli kullanılması için çalışma başlattı. Tatilin ilk günlerinden itibaren, asıl yeri Ambar-yolu’nda ve tadilatta olan Candar-oğlu Pide, okulun bahçe-sinde hizmet vermeye başladı. Müşteriler, açık havada yemek yemenin keyfini yaşarken, okulun bahçesi öğrencilerin de yararlanabileceği bir hazır yemek işletmesine sahip oldu. Bahçede, AVM Outlet de iki çadır [&hellip]

Kadınana İlköğretim'den örnek uygulama

Kadınana İlköğretim Okulu, öğrencilerin tatile gitmesiyle birlikte okul bahçesinin verimli kullanılması için çalışma başlattı. Tatilin ilk günlerinden itibaren, asıl yeri Ambar-yolu’nda ve tadilatta olan Candar-oğlu Pide, okulun bahçe-sinde hizmet vermeye başladı. Müşteriler, açık havada yemek yemenin keyfini yaşarken, okulun bahçesi öğrencilerin de yararlanabileceği bir hazır yemek işletmesine sahip oldu.
Bahçede, AVM Outlet de iki çadır kurarak müşterilerine hizmet veriyor. Çadırlardaki ucuzluk nedeniyle ürünler, yoğun ilgi görüyor. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme