• Haberler
  • Genel
  • Kadın muhtardan Mevlana gezisi – Kocatepe Gazetesi

Kadın muhtardan Mevlana gezisi – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar’ın Başmakçı ilçesine bağlı Yaka beldesi Aşağı Mahalle Muhtarı Hanife Kayış, muhtarlık hizmetlerinin yanı sıra kültürel geziler de düzenliyor Beldesindeki vatandaşları organize ederek Konya’ya bir gezi düzenleyen Muhtar Kayış, Mevlana’yı ziyaret etmekten dolayı vatandaşların mutluluk duyduğunu belirtti. Daha önce Çanakkale Şehitliği’ne de gezi düzenlediklerini hatırlatan Kayış, şunları kaydetti: “http://m.kocatepegazetesi.com/”Anıtkabir ve Karadeniz bölgesine de gezi düzenlemeyi [&hellip]

Kadın muhtardan Mevlana gezisi

Afyonkarahisar’ın Başmakçı ilçesine bağlı Yaka beldesi Aşağı Mahalle Muhtarı Hanife Kayış, muhtarlık hizmetlerinin yanı sıra kültürel geziler de düzenliyor

Beldesindeki vatandaşları organize ederek Konya’ya bir gezi düzenleyen Muhtar Kayış, Mevlana’yı ziyaret etmekten dolayı vatandaşların mutluluk duyduğunu belirtti.
Daha önce Çanakkale Şehitliği’ne de gezi düzenlediklerini hatırlatan Kayış, şunları kaydetti: “http://m.kocatepegazetesi.com/”Anıtkabir ve Karadeniz bölgesine de gezi düzenlemeyi düşünüyorum. Çocuklarımın okuduğu dönemde ve memuriyetleri sırasında birçok yeri gezip görme fırsatım oldu. Türkiyemizde o kadar gezilecek yerler var ki insan doyamıyor. İnsanıma, köyün dışında da bir hayat olduğunu, gezip görmeleri gerektiği düşüncesindeyim. Ben de muhtarlığım dönemim boyunca vatandaşlara sadece resmi hizmetleri değil bu güzellikleri görmelerine de vesile olmaya çalışıyorum. Bunun için de bütçelerini sarsma-yacak şekilde en uygun ücretlere, adeta kılı kırk yararak ulaşmaya çalışıyorum. Çünkü benim köylüm kısıtlı bütçelere sahip, geziler için aşırı paralar harcama lüksleri yok.”http://m.kocatepegazetesi.com/”
Geziye katılanlar da “http://m.kocatepegazetesi.com/”Eğer muhtarımız bu tür gezilere önderlik etmese, biz buraları hiçbir zaman gezemezdik. Hayatımız tarladan, eve biterdi. Ama şimdi kendimiz için bir şeyler yapmaya ve gezip görmenin insan için çalışmak kadar önemli olduğunu anlı-yoruz. Televizyonda gördüğümüz yerlerin gerçeğini görmek çok güzelmiş”http://m.kocatepegazetesi.com/” diye konuştular. (AA)

Bakmadan Geçme