Kadın Meclisi öğrencilerle buluştu

Afyonkarahisar Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Canser Kuzu ve yönetim kurulu üyeleri Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası nedeniyle merkez Belkaracaören İlkokulu ve Ortaokulunda öğrenim gören öğrencilerle etkinlik düzenledi   Yerli Malı Haftası nedeniyle düzenlenen etkinlikte öğrencilere, Kadın Meclisi üyeleri tarafından el yapımı pastalar, börekler, kek, kurabiye ve çeşitli meyveler ikram edildi. Etkinlikte Kent [&hellip]

Afyonkarahisar Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Canser Kuzu ve yönetim kurulu üyeleri Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası nedeniyle merkez Belkaracaören İlkokulu ve Ortaokulunda öğrenim gören öğrencilerle etkinlik düzenledi

Yerli Malı Haftası nedeniyle düzenlenen etkinlikte öğrencilere, Kadın Meclisi üyeleri tarafından el yapımı pastalar, börekler, kek, kurabiye ve çeşitli meyveler ikram edildi. Etkinlikte Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Canser Kuzu tarafından, Yerli Malı Haftası’nın önemi hakkında miniklere bilgi verdi.
Etkinlik hakkında bilgi veren Canser Kuzu, bu tür faaliyetlere devam edeceklerini kaydederek, “İnsan odaklı ve ayakları yere basan projeler yapıyoruz. Bugünde (dün) Belkaracaören okulumuzu ziyaret edip öğrencilerimizle birlikte Yerli Malı Haftası etkinliği gerçekleştirdik. Buradaki tüm ikramlarımız Kadın Meclisi üyelerimiz tarafından kendi evlerinde hazırlanmıştır. Tüm üyelerime teşekkür ediyorum. Öğrencilerimizi bilgilendirdik, aydınlattık.” dedi.
Kuzu, Kadın Meclisi olarak, kadın ve genç kızlara yönelik faaliyetlerinin hızla sürdüğünü sözlerine ekleyerek, Belkaracaören İlk ve Ortaokulu Müdürü Yusuf Yaren ve okul öğretmenlerine teşekkür etti.

Bakmadan Geçme