Kadın Kültür Evleri'nde EĞİTİMLER TAM GAZ

Sinanpaşa Kadın Kültür Evi'nde girişimci Nezahat Kundak tarafından Sinanpaşalı kadınlara 'Afyon Mutfağında Lezzet Sırları' eğitimi verildi   Afyonkarahisar Valiliği tarafından Afyonkarahisar'ın tüm ilçelerinde faaliyete geçirilen Kadın kültür Evleri'nde etkinlikler ardı ardına devam ediyor. Son olarak Sinanpaşa Kadın Kültür Evi'nde 'Afyon Mutfağında Lezzet Sırları' eğitimi gerçekleştirildi. PÜF NOKTALARI UYGULAMALI OLARAK ÖĞRENDİLER Sinanpaşa Kadın Kültür Evi'ndeki 'Afyon [&hellip]

Sinanpaşa Kadın Kültür Evi’nde girişimci Nezahat Kundak tarafından Sinanpaşalı kadınlara “Afyon Mutfağında Lezzet Sırları” eğitimi verildi

Afyonkarahisar Valiliği tarafından Afyonkarahisar’ın tüm ilçelerinde faaliyete geçirilen Kadın kültür Evleri’nde etkinlikler ardı ardına devam ediyor. Son olarak Sinanpaşa Kadın Kültür Evi’nde “Afyon Mutfağında Lezzet Sırları” eğitimi gerçekleştirildi.
PÜF NOKTALARI UYGULAMALI OLARAK ÖĞRENDİLER
Sinanpaşa Kadın Kültür Evi’ndeki “Afyon Mutfağında Lezzet Sırları” eğitimini kadın girişimci Nezahat Kundak verdi. Sinanpaşa Kadın Kooperatifi Başkanı Dilek Kutlu’nun öncülüğündeki Kadın Kooperatifi üyeleri Hatice Kahraman, Safiye Altıntaş, Zehra Tekeli, Kezban Çinar, Latife Uludağ ve Gülfidan Turgut ilimizin yöresel lezzetlerinden göce kötüsünün yapımındaki püf noktalarını uygulamalı olarak öğrendiler.
Afyonkarahisar’ın diğer yöresel lezzetleri ile ilgili olarak da bilgiler aktaran Nezahat Kundak girişimcilik konusunda da paylaşımlarda bulundu. Kadınların azmettiğinde başaramayacağı hiçbir iş olmadığına dikkat çeken Kundak, “Ben de bu yola çıkarken bir çok zorlukla karşılaştım. Ama ailemin desteği ve azmim sayesinde birçok engeli aştım. Yeter ki isteyin ve azmedin. Sizler de kendi girişimcilik öykülerinize imza atabilirsiniz.” dedi.
“BİRÇOK ALANDA FAALİYET GÖSTERİYORUZ”
Sinanpaşa Kadın Kültür Evi’nde birçok alanda faaliyet gösterildiğini belirten Kadın Kültür Evi’nin Müdiresi Hilal Albir ise, “Sinanpaşa Kadın Kültür Evimizin bünyesinde el sanatları eğitimi, Kur’an-ı Kerim eğitimi, spor etkinlikleri, plates çalışmaları, Türk mutfağı eğitimleri yer alıyor. Spor salonumuz, kütüphanemiz, çocuk oyun odamız, toplantı ve konferans salonlarımız, şark köşemiz kadınlarımıza hizmet veriyor.” şeklinde konuştu.
“SİNANPAŞA’YA MUTLAKA UĞRAYIN”
Kadın Kültür Evi’nin kafe bölümünde her gün öğlen yemeği servisi yaptıklarını, Afyon lezzetlerini tatmak isteyenlerin Sinanpaşa’ya mutlaka uğramasını gerektiğini anlatan Sinanpaşa Kadın Kooperatifi Başkanı Dilek Kutlu ise, “Afyonkarahisar’dan herkesi Kadın Kültür Evimizdeki lezzetleri tatmaya bekliyoruz.” ifadelerini kullandı. Kutlu, “Yöremizin eşsiz lezzetlerini denemek isteyen herkesi Sinanpaşa’ya bekliyoruz.” diye konuştu.
Kadın Kültür Evleri’nin tamamlayıcı parçası olan Kadın Kooperatifi aracılığıyla satışa sunulan Sinanpaşa Kadın Kültür Evleri’nin yöresel lezzetleri albikere.com sitesinden de temin edilebiliniyor.
>> Esra KÜÇÜKKURT’un Haberi

Bakmadan Geçme