'Kadın Kültür Evleri kadınları geliştirdi'

Şuhut İlçesi'nde düzenlenen 'Serbest Kürsü Sohbetleri' konuşmacılarından Fadime Akar, iyi insanı ancak iyi yetiştirilmiş bir kadının yetiştirebileceğinin altını çizdi. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Afyonkarahisar Bölge Müdürü Şerife Münire Burcu ise Kadın Kültür Evleri sayesinde pek çok kadının çeşitli alanlarda geliştiğini söyledi   Şuhut Kadın Kültür Evi Serbest Kürsü Sohbetleri etkinliğinde Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı (CİB)Afyonkarahisar Bölge Müdürü [&hellip]

Şuhut İlçesi’nde düzenlenen “Serbest Kürsü Sohbetleri” konuşmacılarından Fadime Akar, iyi insanı ancak iyi yetiştirilmiş bir kadının yetiştirebileceğinin altını çizdi. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Afyonkarahisar Bölge Müdürü Şerife Münire Burcu ise Kadın Kültür Evleri
sayesinde pek çok kadının çeşitli alanlarda geliştiğini söyledi

Şuhut Kadın Kültür Evi Serbest Kürsü Sohbetleri etkinliğinde Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı (CİB)Afyonkarahisar Bölge Müdürü Şerife Münire Burcu ile Gün FM Yönetim Kurulu Başkanı Fadime Akar Şuhutlu kadınlarla bir araya geldi.
“İYİ İNSANI ANCAK
İYİ YETİŞEN KADIN YETİŞTİREBİLİR”
Serbest Kürsü Sohbetleri programı konuşmacısı Gün FM Yönetim Kurulu Başkanı Fadime Akar, memleketi Şuhut’da hemcinsleriyle tecrübe paylaşımında bulunmaktan büyük memnuniyet duyduğunu söyledi. Akar, “Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek ve eşi Sümeyra Çiçek’in öncülüğünde hayata geçirilen Kadın Kültür Evleri projesi çok önemlidir. Kendilerine ne kadar teşekkür etsek azdır. Ülkemizin gelişmesi için iyi yetişmiş insanlara ihtiyaç var. O iyi yetişmiş insanı ise biz kadınlar yetiştiriyoruz. Bu nedenle kadının eğitilmesi büyük bir zorunluluktur. Bizler anne ve babalarımızı geçtik. Bizim çocuklarımız da aldıkları eğitim ve ahlakla, ülkemize verecekleri hizmetle bizleri geçmek zorunda. Eğer gelişmiş bir ülke olmak istiyorsak çocuklarımıza iyi bir eğitim sağlamalıyız. Ahlaklı, vatanına, milletine, bayrağına sahip çıkan çocuklar yetiştirmeliyiz. Kadın isterse bir eliyle beşiğini bir eliyle de dünyayı sallar.” dedi.
“KADINLAR BU PROJE SAYESİNDE PEK ÇOK ALANDA GELİŞTİ”
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Afyonkarahisar Bölge Müdürü Şerife Münire Burcu ise Kadın Kültür Evleri’nde kadınların birçok alanda geliştiklerinin altını çizdi. Burcu şöyle konuştu: “Kadın Kültür Evlerimize hepimiz sahip çıkalım. Kadınlarımızın her anlamda gelişmesi için Kültür Evleri çok önemli bir proje. Kadınlarımız duyarlılığıyla, hayata bakışıyla her zaman bambaşkadır. Değerli kadınlarımızla buluşmaktan dolayı çok mutluyum. Tüm emek verenlere teşekkür ederim.”
ETKİNLİĞİ KALABALIK
GRUP İZLEDİ
Sunum sonrası katılımcı kadınlar çeşitli sorular yönelterek basında ve iş yaşamında kadın olmak konusunda Akar ve Burcu’dan bilgiler aldılar. Etkinliği Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Nurullah Kaya’nın Eşi Sümeyra Kaya, Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt’un Eşi Şerife Bozkurt ile Şuhut ilçesi protokol üyelerinin eşleri ve kalabalık bir kadın grubu izledi.
>> Hayriye CANER’in Haberi

Bakmadan Geçme