• Haberler
  • Gündem
  • 'Kadın Kültür Evleri ile gizli kalmış yetenekler gün yüzüne çıkacak'

'Kadın Kültür Evleri ile gizli kalmış yetenekler gün yüzüne çıkacak'

Sinanpaşa Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Yeliz Taşdemir, Kadın Kültür Evleri ile beraber gizli kalmış yeteneklerin gün yüzüne çıkacağını söyledi   Kadın Kültür Evleri ve Afyon Gün FM işbirliğinde düzenlenen Kadına Dair programına Sinanpaşa Kadın Kültür Evi Müdürü Hilal Albir, Sinanpaşa Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Yeliz Taşdemir ve Sinanpaşa Kadın Kültür Evi [&hellip]

Sinanpaşa Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Yeliz Taşdemir, Kadın Kültür Evleri ile beraber gizli kalmış yeteneklerin gün yüzüne çıkacağını söyledi

Kadın Kültür Evleri ve Afyon Gün FM işbirliğinde düzenlenen Kadına Dair programına Sinanpaşa Kadın Kültür Evi Müdürü Hilal Albir, Sinanpaşa Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Yeliz Taşdemir ve Sinanpaşa Kadın Kültür Evi Katılımcısı Dilek Kutlu konuk oldular.
“Kadın Kültür Evine sahip olmak ayrıcalık.” diyen Sinanpaşa Kadın Kültür Evi Müdürü Hilal Albir, “Hep ifade ettiğimiz üzere bu bir ayrıcalık. Bir kadın olarak kadın kültür evine girdiğiniz daha ilk adımda değerli hissediyorsunuz kendinizi. Özellikle üretim sürecinin de başlamasıyla kooperatifleşme aşamamız da tamamlanmıştır. İfade etmek isterim ki Kadın Kültür Evi’ne sahip olduğumuz için kadınlarımız çok şanslı. Başta Sayın Valimiz, Saygı değer eşleri, Sn. Kaymakamımız ve Belediye Başkanımız olmak üzere tüm emek verenlere teşekkür ederim.” diye konuştu.
“KADINLARIMIZDAN
ÇOK GÜZEL FİKİRLER ÇIKIYOR”
Sinanpaşa Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Yeliz Taşdemir, “Kadınlarımızdan gerçekten çok güzel fikirler çıkıyor. Her birinin ayrı ayrı yetenekleri var. Çok becerikliler ve kendilerine olan güvenlerini görüyorum. Kadın Kültür Evi ile beraber gizli kalmış yetenekler gün yüzüne çıkacak. Proje yürütme kurulunun destekleriyle kadınlarımızın azim ve gayretleriyle zamanla çeşitlilik ve seri üretim şeklinde ürün yelpazesi genişleyecek.” ifadelerini kullandı.
Kadın Kültür Evleri’nde güzel işler yapıldığını belirten Sinanpaşa Kadın Kültür Evi Katılımcısı Dilek Kutlu, “Kadın Kültür Evleri içinde her tür aktiviteyi, öğretiyi ve beceriyi kazanabildiğimiz bir oluşum. Hepimiz Kadın Kültür Evlerine sahip çıkmalıyız.” dedi.
>> Burcu AYDIN’ın Haberi

YASAL UYARI

Kocatepe Gazetesi’ne ait haberlerin alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır. Haberlerin belirli bir kısmını alarak yada başlığını değiştirerek veyahut alt üst edilerek de (gazeteci tabiri ile takla attırıp) alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde de yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır.

Bakmadan Geçme