• Haberler
  • Genel
  • Kadın istihdamına tam destek – Kocatepe Gazetesi

Kadın istihdamına tam destek – Kocatepe Gazetesi

Borusan Holding'in kadın istihdamını desteklemeye yönelik kreş ve gündüz bakım evleri kurulması için başlattığı 'Annemin İşi Benim Geleceğim' projesi hakkında bilgi vermek üzere Projenin Yöneticisi ve Borusan Kurumsal İletişim Yetkili Uzmanı Burcu Türkay'ın beraberindeki heyet tarafından Vali Hakan Yusuf Güner'e bir ziyaret gerçekleştirildi Borusan Holding yetkililerinin Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner’e yaptığı ziyarette Aile ve [&hellip]

Kadın istihdamına tam destek

Borusan Holding’in kadın istihdamını desteklemeye yönelik kreş ve gündüz bakım evleri kurulması için başlattığı ‘Annemin İşi Benim Geleceğim’ projesi hakkında bilgi vermek üzere Projenin Yöneticisi ve Borusan Kurumsal İletişim Yetkili Uzmanı Burcu Türkay’ın beraberindeki heyet tarafından Vali Hakan Yusuf Güner’e bir ziyaret gerçekleştirildi

Borusan Holding yetkililerinin Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner’e yaptığı ziyarette Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Kadın Statüsü Genel Müdürlüğü Ekonomik Statü Daire Başkanı Zeynep Göknil Şenal, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Alper Sezer, Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Akın Yıldırım, Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Yeşilay, Organize Sanayi Bölge Müdürü Ali Ulvi Akosmanoğlu ve Borusan Holding yetkilileri hazır bulundu.
Karşılıklı bilgi alış verişinde bulunulan ziyarette Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner’e bilgiler aktaran Projenin Yöneticisi Burcu Türkay, projenin Borusan, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ve Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın işbirliği ile çocuklarının bakımı nedeniyle çalışma imkanı bulamayan kadınlara yönelik olduğunu belirtti. Bu kapsamda, Türkiye genelinde 10 ildeki 10 Organize Sanayi Bölgesinde, 0-6 yaş grubu çocukların bakım ve okul öncesi eğitim hizmeti alacağı kreş ve gündüz bakım evleri inşa edileceğini bildiren Türkay, ‘Annemin İşi Benim Geleceğim’ projesi kapsamında, önümüzdeki günlerde Afyonkarahisar Organize Sanayi Bölgeleri’nde de Borusan Neşe Fabrikasının açılacağını dile getirdi.
GÜZEL BİR PROJE
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ve konuklarına çalışmalarında başarılar dileyen Vali Hakan Yusuf Güner; “Borusan Holding’in Afyonkarahisar’da böylesi güzel bir projeyi hayata geçirecek olması ilimize sayısız fayda sağlayacaktır. Bu proje ilimiz için memnuniyet vericidir. Bu proje ile ilimizin sosyal sorumlulukları kapsamında çok önemli bir eksik giderilmiş olacaktır. Proje ile ilgili çalışmaların en iyi şekilde sürmesi için Afyonkarahisar Valiliği olarak her türlü desteği vereceğiz” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme