• Haberler
  • Siyaset
  • Kadın istihdamı, eşitsizliği önlüyor – Kocatepe Gazetesi

Kadın istihdamı, eşitsizliği önlüyor – Kocatepe Gazetesi

TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonunun Üyesi AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hatice Özkal TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu ile Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun eşi Sare Davutoğlu'nun katılımıyla gerçekleştirilen komisyonun 7'nci kuruluş yıldönümü etkinliğine katıldı. Törende örnek sosyal sorumluluk projelerindeki etkisinden dolayı Dilek Sabancı’ya, KOSGEB girişimcisi Gülfer Kızılçay’a, sağır ve dilsiz [&hellip]

TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonunun Üyesi AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hatice Özkal; TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu ile Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun eşi Sare Davutoğlu’nun katılımıyla gerçekleştirilen komisyonun 7’nci kuruluş yıldönümü etkinliğine katıldı. Törende örnek sosyal sorumluluk projelerindeki etkisinden dolayı Dilek Sabancı’ya, KOSGEB girişimcisi Gülfer Kızılçay’a, sağır ve dilsiz piyanist Esra Ceren Karayaka ile ilk ve tek kadın karakol komutanı Şenay Haydar’a ‘farkındalık’ plaketi verildi.
Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonunun, TBMM çatısı altında önemli ve takdirle karşılanması gereken çalışmalar yaptığını söyleyen Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu törende yaptığı konuşmada, “Kadın, yaşadığımız dünyanın bir gerçeğidir. Sahip olduğumuz kültürel değerler bizim bu gerçeğe bakışımızı daha anlamlı kılmaktadır. Bu değerleri yaşatmak, arzu ettiğimiz medeniyet çizgisini yakalamak öncelikli hedefimizdir. Gelecekte kadın sorunlarının önüne geçmede, öncü kadınlar yetiştirmede kız çocuklarımızın ana okulundan itibaren eğitimlerini tamamlamaları, istihdamı ve istihdamı kolaylaştırıcı iş gücüne sahip olmaları çok önemlidir. Çünkü eğitim her işin başı, sorunların çözümünde de atılması gereken ilk adımdır” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme