• Haberler
  • Genel
  • Kadın Girişimciler’e destek sürecek – Kocatepe Gazetesi

Kadın Girişimciler’e destek sürecek – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Kadın Girişimciler Kurulu’na destek olmayı sürdüreceklerini söyledi Belediye Başkanı Burhanettin Çoban TOBB İzmir İl Kadın Girişimciler Kurulu ve Ege Bölge Başkanı Aynur Tartan, TOBB Afyonkarahisar Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Günay Kart ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti. Ege Bölge Toplantısı için Afyonkarahisar’a gelen konuklar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ı ziyaret etti. [&hellip]

Kadın Girişimciler'e destek sürecek

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Kadın Girişimciler Kurulu’na destek olmayı sürdüreceklerini söyledi

Belediye Başkanı Burhanettin Çoban TOBB İzmir İl Kadın Girişimciler Kurulu ve Ege Bölge Başkanı Aynur Tartan, TOBB Afyonkarahisar Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Günay Kart ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti. Ege Bölge Toplantısı için Afyonkarahisar’a gelen konuklar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ı ziyaret etti. Karşılıklı görüş alışverişlerinin yapıldığı ziyarette Ege Bölge Başkanı Aynur Tartan Kadınların İş hayatında olduğu gibi siyasi hayatta da aktif olmaları gerektiği konusunda Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’dan destek istedi. Başkan Çoban ise bayanların gerek iş hayatında gerekse siyasi hayatta aktif olmaları konusunda hem fikir olduklarını söyleyerek destek olmayı sürdüreceklerini ifade etti.
Ziyarete Ege Bölge Başkanı Aynur Tartan ve TOBB Afyonkarahisar İli Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Günay Kart’ın yanı sıra İl İcra Kurulu üyeleri Tülin Helvacıoğlu, Gönül Ar Güngör, Samiye Helvacıoğlu, Melek Aktan, Nimet Can Balkan ve Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu üyesi Ahmet Şükrü Köse katıldı. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme