• Haberler
  • Genel
  • Kadın Girişimciler Kurulu seçimi 25 Aralık'ta

Kadın Girişimciler Kurulu seçimi 25 Aralık'ta

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Afyonkarahisar Kadın Girişimciler Kurulu seçiminin 25 Aralık'ta yapılacağı belirtildi Görev süresi 2 yıldır devam eden TOBB Afyon-karahisar Kadın Girişimciler Kurulu Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Günay Kart ve İl Kurulu Başkanı Ahmet Şükrü Köse başkanlığında son kez toplantı gerçekleştirdi. Kurul toplantısına katılanlara 2 yıllık süreç içerisinde yapılan faaliyetlerle ilgili [&hellip]

Kadın Girişimciler Kurulu seçimi 25 Aralık’ta

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Afyonkarahisar Kadın Girişimciler Kurulu seçiminin 25 Aralık’ta yapılacağı belirtildi

Görev süresi 2 yıldır devam eden TOBB Afyon-karahisar Kadın Girişimciler Kurulu Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Günay Kart ve İl Kurulu Başkanı Ahmet Şükrü Köse başkanlığında son kez toplantı gerçekleştirdi.
Kurul toplantısına katılanlara 2 yıllık süreç içerisinde yapılan faaliyetlerle ilgili bilgi verildi. 25 Aralık 2014 tarihinde yapılacak olan TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu Seçimleri ile bilgi aktarımı gerçekleştirildi.
MÜRACAAT
5 ARALIK’A KADAR
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi seçimlerinin 25 Aralık 2014 Perşembe günü 10.00-16.00 saatleri arasında gerçekleştirileceği belirtilerek seçmen listesine girecek Kurul üye kayıtlarının gerçekleşebilmesi için, İl Kadın Girişimciler Kurul üyesi adayının www.kadingirisimciler.org.tr adresinde bulunan formu eksiksiz ve hatasız olarak doldurarak 2 adet fotoğraf ve nüfus cüzdanı fotokopisi ile Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odasına en geç 5 Aralık 2014 tarihinde Saat 12.00’a kadar teslim etmesi gerektiği aktarıldı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme