• Haberler
  • Gündem
  • Kadın Girişimciler günlerini kutladı – Kocatepe Gazetesi

Kadın Girişimciler günlerini kutladı – Kocatepe Gazetesi

'8 Mart Dünya Kadınlar Günü' ATSO Meclis Salonu’nda düzenlenen bir dizi etkinlikle kutlandı. Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu’nun düzenlediği “İş Dünyasında Kadın” paneli etkinliğine Protokol Üyeleri, İl Kadın Girişimciler Kurulu Üyeleri ve İl ve ilçelerden katılımlar gerçekleşti. Açılış Konuşmasını günün önemine binaen İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Berna Tokman yaparken, [&hellip]

‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ ATSO Meclis Salonu’nda düzenlenen bir dizi etkinlikle kutlandı. Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu’nun düzenlediği “İş Dünyasında Kadın” paneli etkinliğine Protokol Üyeleri, İl Kadın Girişimciler Kurulu Üyeleri ve İl ve ilçelerden katılımlar gerçekleşti. Açılış Konuşmasını günün önemine binaen İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Berna Tokman yaparken, Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal da bir konuşma gerçekleştirdi. Açılış konuşmalarından sonra Aile Danışmanı ve Sosyolog Müjgan Gölcük Yağcı tarafından ‘Kadının Kariyer Tasarımı’ eğitimi verildi. Eğitimden sonra ise Panele geçildi. Moderatörlüğünü Doç. Dr. Duygu Kızıldağ’ın yaptığı panelde konuşmacı olarak Av. Gönül Ar Güngör, Av. Nilgün Seçen, Av. Canan Özdeğirmenci yer aldılar.
Panelden sonra özel hazırlanan pasta kesilerek konuşmacılara Dünya Kadınlar Günü’ne özel hediyeler takdim edildi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme