Kadın Girişimciler AKÜ’den destek istedi

Afyonkarahisar İl Kadın Girişimciler İcra Kurulu Üyeleri, Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak’a nezaket ziyaretinde bulundular Ziyarette Afyonkarahisar İl Kadın Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Günay Kart ile birlikte Başkan Yardımcıları Tülin Gürel Helvacıoğlu, Berna Tokman ve üyelerden Berfu İlter, Duygu Kızıldağ, Gönül Ar Güngör, Funda Güleç Yaman ile Nimet Can Balkan yer [&hellip]

Kadın Girişimciler AKÜ'den destek istedi

Afyonkarahisar İl Kadın Girişimciler İcra Kurulu Üyeleri, Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak’a nezaket ziyaretinde bulundular

Ziyarette Afyonkarahisar İl Kadın Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Günay Kart ile birlikte Başkan Yardımcıları Tülin Gürel Helvacıoğlu, Berna Tokman ve üyelerden Berfu İlter, Duygu Kızıldağ, Gönül Ar Güngör, Funda Güleç Yaman ile Nimet Can Balkan yer aldı.
Karşılıklı iyi niyet dileklerinin dile getirldiği ziyarette Kart, Afyonkarahisar İl Kadın Girişimciler İcra Kurulu’nun amacı ve çalışmaları ile ilgili bilgiler verdi. Kart, Kadın Girişimciler Kurulu’nun Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) bünyesinde kadın girişimcilik konusunda genel politikalar geliştiren ve görüş oluşturulmasına katkıda bulunan istişari bir kurul olduğunu belirtti. Kart, Afyonkarahisar Kadın Girişimciler Kurulu olarak kadın girişimcilerin potansiyelinin nicelik ve nitelik bakımından geliştirilmesi amacıyla çalışmalar yaptıklarını da ifade ederek, AKÜ’nün desteğiyle de daha iyi çalışmalara imza atabileceklerini söyledi.
Rektör Prof. Dr. Solak ise nazik ziyaretlerinden dolayı Afyonkarahisar İl Kadın Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Kart’a ve beraberindekilere teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme