Kadın Girişimci Kurulundan Vali’ye ziyaret

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği bünyesinde 81 il'de kurulan Kadın Girişimciler Kurulu Afyonkarahisar temsilcileri Vali İrfan Balkanlıoğlu'nu makamında ziyaret ettiler Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hüsnü Serteser öncülüğünde yapılan ziyarete Kadın Girişimci Kurulu Başkanı Berna Tokman, Başkan Yardımcıları Günay Kart ve Yasemin Araca, Yönetim kurulu üyeleri Nimet Can ile Egemen Yakan katıldılar. Kadın Girişimci [&hellip]

Kadın Girişimci Kurulundan Vali'ye ziyaret

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği bünyesinde 81 il’de kurulan Kadın Girişimciler Kurulu Afyonkarahisar temsilcileri Vali İrfan Balkanlıoğlu’nu makamında ziyaret ettiler

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hüsnü Serteser öncülüğünde yapılan ziyarete; Kadın Girişimci Kurulu Başkanı Berna Tokman, Başkan Yardımcıları Günay Kart ve Yasemin Araca, Yönetim kurulu üyeleri Nimet Can ile Egemen Yakan katıldılar.
Kadın Girişimci Kurulu hakkında bilgiler veren Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser; TOBB bünyesinde Kadın Girişimcilik konusunda genel politikalar geliştiren ve görüş oluşturulmasına katkıda bulunan istişari bir kurul olan Kadın Girişimciler Kurulunun, aynı zamanda kadın girişimcilere eğitim, kapasite geliştirme desteği ile girişimci fikirlerini hayata geçirmelerinde destek sağlamak üzere kurulduğunu söyledi.
Kadın Girişimci Kurulu Başkanı Berna Tokman ise; Ticaret ve Sanayi Odası koordinatörlüğünde iş ve işlemlerini yürüten Kurulun faaliyetleri hakkında Vali İrfan Balkanlıoğlu’na bilgiler sundu. Kadınların üretime ve iş hayatına kazandırılması için yapılan çalışmaların başarıyla sonuçlandırıldığını söyleyen Tokman, bu amaçla kermesler, sergiler, girişimcilik seminerleri ve bilgisayar kursları düzenlediklerini söyledi. Ziyaret nedeniyle memnuniyetini dile getiren Vali İrfan Balkanlıoğlu ise kadınlarımızın üretimde ve iş hayatında istedikleri noktaya gelebilmeleri amacıyla kurulan bu tür kurullara ve diğer kuruluşlara Valilik olarak her zaman destek verdiklerini ve bundan sonra da desteklerinin artarak devam edeceğini söyledi. Vali, Kadın Girişimci kurulu başkan ve yönetim kurulu üyelerine başarılar diledi. Ziyaret sırasında karşılıklı bilgi alış verişinde bulunuldu.

Bakmadan Geçme