• Haberler
  • Gündem
  • Kadın fotoğrafları sergisi açıldı – Kocatepe Gazetesi

Kadın fotoğrafları sergisi açıldı – Kocatepe Gazetesi

Sergi açılışı öncesi konuşan Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile Frig Fotoğrafçıları Derneği işbirliğiyle yürütülen projenin 24 Nisan 2015 tarihinde hayata geçirildiğini söyledi.Vali Hakan Yusuf Güner, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun eşi Dr. Sare Davutoğlu’nun katılımı, ve himayesinde İhsaniye’nin Üçlerkayası Köyü'nde başlatılıp tüm ilçeleri kapsayan “Kadın Gözüyle Afyonkarahisar” projesinin kadınların sosyal [&hellip]

Sergi açılışı öncesi konuşan Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile Frig Fotoğrafçıları Derneği işbirliğiyle yürütülen projenin 24 Nisan 2015 tarihinde hayata geçirildiğini söyledi.
Vali Hakan Yusuf Güner, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun eşi Dr. Sare Davutoğlu’nun katılımı, ve himayesinde İhsaniye’nin Üçlerkayası Köyü’nde başlatılıp tüm ilçeleri kapsayan “Kadın Gözüyle Afyonkarahisar” projesinin kadınların sosyal hayata katılımlarını sağlamada farkındalık oluşturan önemli bir proje olduğunu belirtti. Proje kapsamında hazırlanan sergi Park Afyon AVM’de gerçekleştirildi. Bu proje kapsamında kadınların çektiği fotoğraflarda, yöre kadınlarının sosyal hayata bakışları, Afyonkarahisar’ın kadın gözüyle nasıl göründüğü ele alınıyor. Sergini açılışını; Vali Hakan Yusuf Güner, eşi Berrin Güner ve Belediye Başkanı Burhanettin Çoban birlikte yaptılar. Ziyaretçiler sergilenen fotoğrafları yakından incelediler. Vali Hakan Yusuf Güner, fotoğrafları çeken kadınları ve emek sahiplerini kutladı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme