• Haberler
  • Genel
  • 'Kadın eli değen her alanda başarı sağlanıyor'

'Kadın eli değen her alanda başarı sağlanıyor'

İYİ Parti Kadın Politikaları Bölge Başkanı Ferhan Başaran, kadın eli değen her alanda başarı sağlandığını söyledi   İYİ Parti Kadın Politikaları Bölge Başkanı Ferhan Başaran, İYİ Parti karahisar Kadın Kolları teşkilat üyeleriyle partide bir araya geldi. Başaran, İYİ Parti İl Kadın Kolları üyelerine hitap etti. Ferhan Başaran, partile liderininde bir kadın olduğunu 'İyi ve Cesurlar [&hellip]

İYİ Parti Kadın Politikaları Bölge Başkanı Ferhan Başaran, kadın eli değen her alanda başarı sağlandığını söyledi

İYİ Parti Kadın Politikaları Bölge Başkanı Ferhan Başaran, İYİ Parti karahisar Kadın Kolları teşkilat üyeleriyle partide bir araya geldi. Başaran, İYİ Parti İl Kadın Kolları üyelerine hitap etti.
Ferhan Başaran, partile liderininde bir kadın olduğunu ‘İyi ve Cesurlar Hareketinin’ meşalesini Meral Akşener’in yaktığını söyledi. Başaran, “Partimiz kurulduğu günden günümüze gelene kadar kadınlarımız yapılan seçimlerde ve parti çalışmalarında olağanüstü katkılar sağlamışlardır. Özellikle ülkemizdeki kadın üyelerin başarısın Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in dikkatini çekmektedir. Kadın eli değen her alanda başarı sağlandığı gerçektir.” dedi. Günün anısına çekilen fotoğrafla toplantı tamamlandı.
>> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi

Bakmadan Geçme