Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kablo hırsızları yakalandı

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından elektrik direklerinde bulunan kablolar ile trafoların içindeki yağları çalan iki kişi yakalandı

3 Kasım 2019 tarihinde Şuhut İlçesi Karaadilli Beldesi Demirbel Köyü Sellik Mevkiinde tarla içinde yer alan ve Devlet Su İşlerine ait elektrik direklerinde bulunan trafolara ait kabloların ve trafoların içinde bulunan yağ maddesinin çalınmasının ardından İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan araştırma ve incelemeler sonucunda şüpheli olduğu değerlendirilen 06 BK 8147 plakalı araç tespit edildi. Plaka Tanıma Sistemi’nden (PTS) aracın yapılan kontrolünde ikiz plaka niteliği taşıdığı tespit edilerek, 06 BK 8147 plakalı aracın PTS kayıtlarından 5 Kasım 2019 günü saat 19.00 sıralarında Şuhut ilçesi istikametine geldiği bilgisi elde edildi.
SİVİL EKİPLER TAKİP ETTİ
Şuhut İlçesi Efeköy istikametine tarla yollarından giderken sivil ekipler tarafından takibe alınan araç ve araç içinde bulunan şüpheli M.S. ve İ.I. birlikte yakalandı. Araçta yapılan kontrolde araç içerisinde bakır kablo ve yağ bidonu ele geçirildi. 06 BK 8147 plakalı aracın ikiz plakalı, çekme belgeli, şasi numarası silinmiş arka koltukları sökülmüş vaziyette olduğu belirlenirken, şüpheliler M.S ve İ.I gözaltına alınarak adli makamlara sevk edilmelerinin ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Afyonkarahisar Kapalı Ceza ve İnfaz Kurumuna teslim edildiler.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti