• Haberler
  • Asayiş
  • Kablo hırsızları Jandarma’nın telefon davetiyle teslim oldu

Kablo hırsızları Jandarma’nın telefon davetiyle teslim oldu

Telefon ve internet kablosu çaldıkları iddiasıyla Jandarmaya davet edilen iki zanlıdan biri tutuklandı   İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Dinar İlçesi'ne bağlı Dombay Köyü'nde Türk Telekom şirketine ait telefon ve internet hattı kablolarının çalındığı ihbarı üzerine çalışma başlattı. Bölgede yapılan araştırma ve kamera kayıtlarının incelenmesi sonucunda kablo hırsızlığını gerçekleştirenlerin 32 … plakalı araç ile A.D. ve [&hellip]

Telefon ve internet kablosu çaldıkları iddiasıyla Jandarmaya davet edilen iki zanlıdan biri tutuklandı

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Dinar İlçesi’ne bağlı Dombay Köyü’nde Türk Telekom şirketine ait telefon ve internet hattı kablolarının çalındığı ihbarı üzerine çalışma başlattı.
Bölgede yapılan araştırma ve kamera kayıtlarının incelenmesi sonucunda; kablo hırsızlığını gerçekleştirenlerin 32 … plakalı araç ile A.D. ve S.D. isimli kişiler olduğu tespit edildi. Olayda çalınan kabloların A.D. isimli kişi tarafından Isparta il merkezinde faaliyet gösteren A.Y. isimli bir hurdacıya satıldığı belirlendi.
A.Y. isimli kişi alınan ifadesinde yaklaşık 60 kilo olan yakılmış vaziyetteki kabloları 5 bin 300 TL karşılığında aldığını söyleyerek, aynı gün kabloları bir hurda firmasına sattığını beyan etti. Jandarma ekipleri hırsızlık olayı şüphelileri A.D. ve S.D. isimli şahıslara telefonla ulaşılarak Dinar İlçe Jandarma Komutanlığına davet etti.
Jandarmaya teslim olan şahıslardan S.D. alınan ifadesinin ardından serbest bırakılırken, AD. isimli kişi ise çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
>> Burak AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme