Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kabirlerin tahsisine başlandı

Kabirlerin tahsisine başlandı

Afyonkarahisar Belediyesi’nin, Bayraktepe Mezarlığında oluşturduğu kabirler kura ile hak sahiplerine tahsis edilmeye başladı

 

Kabirlerin hak sahiplerine ait kura çekimi Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ve Başkan Yardımcısı Murat Öner başkanlığında gerçekleştirildi.
“TAMAMI KURA İLE BELİRLENECEK”
Bayraktepe Mezarlığında girişinde tahsis edilen iki, üç ve dört gözden oluşan bin adet mezar için başvurular alınmaya başladı. Tahsislerin hakkaniyetli olması konusunda titiz davrandıklarını söyleyen Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, yapılı iki, üç ve dört gözden oluşan tüm mezarların kura ile belirleneceğini kaydetti.
Kabirlerin ticari amaçla kullanımını ve el değiştirmesini önlemek istediklerini ifade eden Başkan Zeybek, “Bayraktepe Mezarlığımızın girişinde yeni mezar yerleri oluşturduk. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından yapımına devam ettiğimiz kabirlerimiz son derece düzenli ve sağlam olup; hiçbir şaibeye meydan vermeden, kuralarını çekip, tahsislerini imzalıyoruz. Afyonkarahisar Belediyesi olarak hali, vakti yerinde olmayan vatandaşlarımızın da Allah geçinden versin. Cenaze definlerini yapmak bizim görevimizdir.” dedi.