Kaan Tangöze Ahu Olayı Nedir?

Duman grubunun ünlü solisti Kaan Tangöze'nin unutulmaz aşkı 1995 yılı Miss Turkey Güzeli Ahu Paşakay ile ilişkisinin nasıl bittiği merak ediliyor. İşte detaylar…

Kaan Tangöze’nin “Bal” şarkısını yazdığı ve bir daha hiç okumadığı unutulmaz sevgilisi Ahu Paşakay ile ilişkisi ve Ahu Paşakay’nın nasıl öldüğü merak ediliyor. Tüm merak ettikleriniz haberimizde…

1995’te Türkiye güzeli seçilen Ahu Paşakay’ın babası eski Masonlar Büyük Locası’nın kurucularındandır. Güzelliğiyle dikkat çeken Ahu Paşakay’ın Gaye Sökmen’le bile birkaç sene çalıştığı biliniyor. Annesi ve babasının ayrılmasının ardından psikolojik bir çöküntü yaşamıştır. Annesinin bir sevgilisi, babasının da metresi olduğunu öğrenmesinin ardından daha da ağır bir bunalıma giren Ahu Paşakay, bu süreçte Duman grubunun solisti Kaan Tangöze ile tanışarak bir beraberlik yaşıyordu. Kaan Tangöze, Ahu’yla tanıştıktan sonra şimdilerde dinlediğimiz birçok şarkıyı Ahu’ya ithafen yazmıştır.

Duman grubunun ilk albümü “Eski Köprünün Altında” çıktığı zaman Ahu Paşakay ve Kaan Tangöze’nin ilişkisi uzun bir süredir devam etmekteydi. Ahu, Köprüaltı klibinde oynamıştır. Duman grubu o dönemde o kadar popüler olmamasına rağmen Kaan ve Ahu’nun büyük aşkını o dönemde bilmeyen yoktu. Çift öyle büyük bir aşk yaşıyordu ki,  kavga ettikleri zaman ikisi de depresyona giriyorlardı. Böyle zamanlarda Kaan, Ahu’ya yeni şarkılar yazarak gönlünü almaya çalışırdı. “Bize Aşk Lazım” Albümün lansman gecesinden önce Ahu Paşakay ve Kaan Tangöze bir tartışma yaşamışlar. Paşakay, bu tartışmadan sonra lansmanı terk ederek oradan ayrılmış. İddialara göre Tangöze sahnede bal şarkısını söylediği esnada sevgilisi Ahu Paşakay, evinde kendisini dolabın demirlerine asarak hayatına son vermiş.

“Bize Aşk Lazım” albümünde  yer alan “Bal” şarkısı Ahu Pakaşay’a ithafen yazılmıştır. Bu nedenle, Kaan Tangöze bu şarkıyı bir daha hiç seslendirmemiştir.

Bakmadan Geçme