K.Çobanlı tek golle ilk 3 puanını aldı

Haftalardır hasretini çektiğini 3 puana Bolvadin maçında kavuşan Küçükçobanlıspor bu galibiyeti tek golle kazandı 1. Amatör Lig B Grubu'nda mücadele veren Küçükçobanlıspor bu hafta kendi sahasında Bolvadin Belediyespor'u konuk etti. Haftalardır çıktığı maçlarda puan bulamayan Küçükçobanlıspor bu hafta Veli'nin ayağından bulduğu golle galibiyete uzanırken Bolvadin'i mağlup etti. Liderliğe oynayan Bolvadin ise kaybettiği bu maçla ağır [&hellip]

K.Çobanlı tek golle ilk 3 puanını aldı

Haftalardır hasretini çektiğini 3 puana Bolvadin maçında kavuşan Küçükçobanlıspor bu galibiyeti tek golle kazandı

1. Amatör Lig B Grubu’nda mücadele veren Küçükçobanlıspor bu hafta kendi sahasında Bolvadin Belediyespor’u konuk etti. Haftalardır çıktığı maçlarda puan bulamayan Küçükçobanlıspor bu hafta Veli’nin ayağından bulduğu golle galibiyete uzanırken Bolvadin’i mağlup etti. Liderliğe oynayan Bolvadin ise kaybettiği bu maçla ağır yara aldı.
MAÇTAN DAKİKALAR
16. dakikada ceza yayının üzerinde Hidayet’in pasıyla buluşan Veli kalecinin uzanamayacağı köşeye topu gönderdi ve takımını öne geçirdi. 1-0
İlk yarıda gelişen ataklarda başka gol olmayınca Küçükçobanlıspor soyunma odasına 1-0’lık skorla üstün gitti.
65. dakikada Bolvadin Belediyespor’un tecrübeli oyuncusu Ali’nin pasıyla buluşan Basri şutunu çekti fakat top üst direğe çarparak üstten auta gitti.
87. dakikada gelişen Bolvadin atağında sol kanattan serbest vuruş kazanıldı. Bolvadinli Fatih topun başına geçti. Fatih sert bir şekilde şutunu kaleye gönderdi fakat yine direk izin vermedi.
İkinci yarıda gelişen ataklarda ekipler başka gol bulamadı ve karşılaşmadan Küçükçobanlıspor 1-0’lık skorla üstün ayrıldı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme