• Haberler
  • Genel
  • Judocular Türkiye Şampiyonası’na hazırlanıyor – Kocatepe Gazetesi

Judocular Türkiye Şampiyonası’na hazırlanıyor – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Belediyespor Kulübü Judocuları, geçen hafta Muğla’da yapılan Minikler Türkiye Şampiyonası’nda başarıyla Afyon’u temsil etmiş ve bir Türkiye 3’üncüsü çıkarmıştı. Belediyesporlu judocuların, yeni hedefi Okullar arası Türkiye Şampiyonası. 22 Mayıs’ta Kayseri’de yapılacak Okullar Türkiye Şampiyonası’nda Afyonkarahisar’ı en iyi şekilde temsil etmek isteyen judocular Antrenörleri Çiğdem Bulut nezaretinde çalışmalarına devam ediyorlar. Afyonkarahisar Belediyespor Kulübü lisansıyla maçlara [&hellip]

Judocular Türkiye Şampiyonası'na hazırlanıyor

Afyonkarahisar Belediyespor Kulübü Judocuları, geçen hafta Muğla’da yapılan Minikler Türkiye Şampiyonası’nda başarıyla Afyon’u temsil etmiş ve bir Türkiye 3’üncüsü çıkarmıştı. Belediyesporlu judocuların, yeni hedefi Okullar arası Türkiye Şampiyonası. 22 Mayıs’ta Kayseri’de yapılacak Okullar Türkiye Şampiyonası’nda Afyonkarahisar’ı en iyi şekilde temsil etmek isteyen judocular Antrenörleri Çiğdem Bulut nezaretinde çalışmalarına devam ediyorlar. Afyonkarahisar Belediyespor Kulübü lisansıyla maçlara çıkacak judocuları aynı zamanda kendi okullarını da şampiyona da temsil edecekler. Özlem Özyurt İlköğretim Okulu, Cumhuriyet İlköğretim Okulu ve Kadınana İlköğretim Okulu sporcuları, Afyonkarahisar’a dereceyle dönmek istiyorlar.
“Afyon judoda ilkleri yaşamaya başladı”

Judo Antrenörü Çiğdem Bulut, Hedeflerinin Kayseri’de yapılacak Türkiye Şampiyonası’nda derece almak olduğunu belirterek, tecrübe kazandıkça Türkiye çapında derecelerin geldiğini de belirtti. Bulut şöyle konuştu: “Muğla’da yapılan Türkiye Şampiyonası’nda Afyon’u en iyi şe-kilde temsil ettik. Fatma Nur Tukul, Türkiye 3’üncüsü oldu ve milli takıma çağırıldı. Afyonkarahisar’dan ilk kez bir sporcu judo milli takımına çağırıldı. Bu da bizim için ayrı bir gurur kaynağı. Tecrübe kazandıkça emeklerimizin karşılığını alıyoruz. Kayseri’de şampiyona için çalışmalarımız devam ediyor. Burada da hedefimiz en iyi sonuçları almak. Sporcularım hırsla gayretle çalışıyorlar. Afyonkarahisar’ın ismini judoda sduyurmak istiyoruz. Türkiye dereceleri almaya başladık. Çok daha iyi işler yapacağız” dedi.

Bakmadan Geçme