• Haberler
  • Genel
  • Judocular Trabzon’a gitti – Kocatepe Gazetesi

Judocular Trabzon’a gitti – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisarlı judocular, Trabzon’da dün başlayan Minikler Bay-Bayan Türkiye Judo Şampiyonası’na katıldılar Afyonkarahisarlı judocular, Trabzon’a gitti. Daha önce katıldıkları tüm şampiyonalardan ve bölge turnuvalardan derece çıkarmayı başaran Afyonkarahisarlı judocular, dün Trabzon’a gittiler. 28-30 Haziran 2013 tarihleri arasında Trabzon’da düzenlenecek ve dün başlayan Minikler Bay-Bayan Türkiye Judo Şampiyonası’nda Afyonkarahisarlı sporcular da mücadele edecek. Sporcular, dün müsabakaların yapıldığı [&hellip]

Judocular Trabzon'a gitti

Afyonkarahisarlı judocular, Trabzon’da dün başlayan Minikler Bay-Bayan Türkiye Judo Şampiyonası’na katıldılar

Afyonkarahisarlı judocular, Trabzon’a gitti. Daha önce katıldıkları tüm şampiyonalardan ve bölge turnuvalardan derece çıkarmayı başaran Afyonkarahisarlı judocular, dün Trabzon’a gittiler. 28-30 Haziran 2013 tarihleri arasında Trabzon’da düzenlenecek ve dün başlayan Minikler Bay-Bayan Türkiye Judo Şampiyonası’nda Afyonkarahisarlı sporcular da mücadele edecek. Sporcular, dün müsabakaların yapıldığı Trabzon’a ulaştılar. Afyonkarahisar’ı bu önemli turnuvada 16 sporcu temsil edecek. Sporcuların başında idareci olarak Çiğdem Bulut, antrenör olarak da Fatma Gülşen Sönmez yer alıyor. Afyonkarahisar’dan Trabzon’a giden kafile şu isimlerden oluşuyor:
1 İdareci Dilek Çiğdem Bulut
2 Antrenör Fatma Gülşen Sönmez
3 Sporcu Hatice Telli
4 Sporcu Seda Özçelik
5 Sporcu Fadime Ürküt
6 Sporcu Emine Yağşi
7 Sporcu Esra Boztaş
8 Sporcu Dilcan Donbaycı
9 Sporcu Zülfi Akkaya
10 Sporcu Gamze Kılınç
11 Sporcu Melek Batu
12 Sporcu Rabia Donbaycı
13 Sporcu Feride Bilgi Su İşlek
14 Sporcu Esin Öz
15 Sporcu İbrahim Koç
16 Sporcu Tamer Gök
17 Sporcu Hüseyin Samet Kilci
18 Sporcu Mihriban Azaklıoğlu

“Hedefimiz Türkiye dereceleri”

Şampiyona öncesi Kocatepe Gazetesi’ne bilgi veren judocuların antrenörü Çiğdem Bulut da Trabzon’da düzenlenecek şampiyonadan önemli dereceler elde ederek Afyon’a dönmek istediklerini dile getirdi. Çiğdem Bulut, “Bizim herzaman hedefimiz Afyon’u en iyi şekilde temsil etmek. Yavaş yavaş çalışmalarımızın meyvelerini topluyoruz. Bu turnuvadan da öçnemli dereceler alacağımızı umuyorum. Çok iyi hazırlandık. İlk kez turnuvaya katılan sporcularımız da var. ama dereceler hedefliyoruz” dedi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme