• Haberler
  • Genel
  • Judocular kuşaklarına kavuştu – Kocatepe Gazetesi

Judocular kuşaklarına kavuştu – Kocatepe Gazetesi

32 sporcunun katıldığı kuşak sınavında başarılıolan sporcular bir üst kuşağa terfi etti Güreş Eğitim Merkezi'nde yapılan yılın ilk Judo kuşak sınavı heyecan dolu dakikalar ile tamamlandı. 32 sporcunun katıldığı kuşak sınavında başarılı olan sporcular bir üst kuşağa terfi etmeye hak kazandı. Kuşak sınavında 'Küçük Başlangıç Büyük Gelecek' projesi ile yetenek seçiminde başarılı olan sporcular kuşak [&hellip]

Judocular kuşaklarına kavuştu

32 sporcunun katıldığı kuşak sınavında başarılıolan sporcular bir üst kuşağa terfi etti

Güreş Eğitim Merkezi’nde yapılan yılın ilk Judo kuşak sınavı heyecan dolu dakikalar ile tamamlandı. 32 sporcunun katıldığı kuşak sınavında başarılı olan sporcular bir üst kuşağa terfi etmeye hak kazandı. Kuşak sınavında “Küçük Başlangıç Büyük Gelecek” projesi ile yetenek seçiminde başarılı olan sporcular kuşak sınavında da gösterdikleri üstün yetenekleri ile ailesi ve çevresindeki arkadaşlarını kendilerine hayran bıraktı. 1 yıl sonrası için hazırlanan minik judocular madalya avcıları olduklarını gösterdi. Minik Judocular azimle kararlılıkla sabırla çalışmalara devam ediyor.
Judo Federasyonu İl Temsilcisi Mehmet Gaser yaptığı açıklamada antrenörler olarak rahatlığın kendilerine rahatsızlık verir düşüncesi ile çalışmalara devam ettiklerini belirtti. Gaser, “Amacımız Afyonkarahisar da ulaşabildiğimiz kadar minik sporcularımıza ulaşarak judoyu hayat felsefesi haline getirerek milli takıma şampiyon sporcular yetiştirmek. Yaşam boyu spor yapmanın değerli olduğunu bilmeliyiz. Bu zorlu serüvende bizleri yalnız bırakmayan desteklerini esirgemeyen ailelerimize sonsuz teşekkür ediyoruz” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme