• Haberler
  • Genel
  • Judocular Eskişehir’den derecelerle döndü – Kocatepe Gazetesi

Judocular Eskişehir’den derecelerle döndü – Kocatepe Gazetesi

Eskişehir’de geçen hafta sonu düzenlenen Şehit Piyade Uzman Çavuş Enis Yücel İller Arası Judo Turnuvası’na katılan Afyonkarahisarlı minik judocular çok önemli başarılar elde ederek Afyon’a döndüler Afyonlu judocular, Eskişehir’de geçen hafta sonu düzenlenen Şehit Piyade Uzman Çavuş Enis Yücel İller Arası Judo Turnuvası’ndan döndüler. İki gün süren turnuvaya Afyon’un yanı sıra, Eskişehir, Kütahya ve Uşak’tan [&hellip]

Judocular Eskişehir'den derecelerle döndü

Eskişehir’de geçen hafta sonu düzenlenen Şehit Piyade Uzman Çavuş Enis Yücel İller Arası Judo Turnuvası’na katılan Afyonkarahisarlı minik judocular çok önemli başarılar elde ederek Afyon’a döndüler

Afyonlu judocular, Eskişehir’de geçen hafta sonu düzenlenen Şehit Piyade Uzman Çavuş Enis Yücel İller Arası Judo Turnuvası’ndan döndüler. İki gün süren turnuvaya Afyon’un yanı sıra, Eskişehir, Kütahya ve Uşak’tan da sporcular katıldılar. Değişik kategorilerde toplam 112 sporcu Eskişehir’deki turnuvalarda mücadele verdiler. Dereceye giren sporculara madalyalar turnuva sonunda düzenlenen törenle takdim edildi. Yetkililer, turnuvanın Bölgesel Lig Projesi öncesinde yapıldığını ve müsabakaların Bölgesel Lig için önemli bir yere sahip olduğunu kaydettiler. Antrenör Çiğdem Bulut nezaretinde gittikleri Eskişehir’de çok iyi mücadele eden Afyonlu spocular da aldıkları derecelerle hocalarının yüzünü güldürdüler.

“Sporcularımız gelişiyor”

Afyonkarahisar Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Judo Antrenörü Çiğdem Bulut da Eskişehir’deki turnuvanın başarılı geçtiğini ifade ederek sporcularının aldığı sonuçlarla da mutlu olduklarını dile getirdi. Çiğdem Bulut, “Sporcularımız, her turnuvada üzerlerine birşeyler katıyor. Bu turnuvada da Afyonlu sporcular çok iyi sonuçlar aldılar. Sporcularımızı kutluyoruz” dedi.

Derecelerle
döndüler

Sporcular turnuva bitimiyle Afyonkarahisar’a döndüler. Afyonkarahisarlı judocular Eskişehir’deki turnuvada şu dereceleri elde ettiler:
Mınık Bayanlar 24 kg Fatma Alpavut Birinci
Mınık Bayanlar 28 kg Seda Özçelık, Esra Boztaş Üçüncü
Mınık Bayanlar 32 kg Emine Tukul Birinci
Mınık Bayanlar Fadime Urkut İkinci
Mınık Bayanlar 36 kg Emine Yağsı İkinci
Mınık Bayanlar Sevim Özçelık Üçüncü
Mınık Bayanlar 40 kg Büşra Toguslu Üçüncü
Mınık Bayanlar Rabia Dombaycı Üçüncü
Yıldız Bayanlar 36 kg Ayşenur Çelebi Birinci
Yıldız Bayanlar 40 kg Fatmanur Tukul Birinci
Yıldız Bayanlar 44 kg 1 Öznur İnan Birinci
Yıldız Bayanlar 57 kg Şerıfe Darı Üçüncü
Yıldız Erkekler 34 kg Recep Akyalçın Birinci
Yıldız Erkekler 46 kg Mevlüt Yavuz Birinci
Ümıt Erkekler 60 kg Necatı Keleş İkinci
Ümıt Bayan 48 kg Elıf Akyalçın Birinci
Ümıt Bayan 48 kg İsmihan Toguslu Üçüncü
(Kocatepe)

Bakmadan Geçme