• Haberler
  • Genel
  • Judocular, Bölgesel Lig’i başarıyla tamamladı

Judocular, Bölgesel Lig’i başarıyla tamamladı

Afyonkarahisarlı judocular, Bölgesel Lig müsabakaları sonucunda kızlarda şampiyonluk, erkeklerde de ikincilik elde etti Eskişehir, Uşak, Kütahya ve Afyonkarahisar’ın kendi aralarında sporcularının gelişmesi için tertip ettiği, atletizm, judo branşlarındaki ligler sona erdi. Son olarak geçen hafta Uşak’ta yapılan Bölgesel Lig Judo Final müsabakaları sonrasında illerin dereceleri belli oldu. Afyonkarahisarlı judocular da lig müsabakalarını alnının akıyla tamamladı. [&hellip]

Judocular, Bölgesel Lig'i başarıyla tamamladı

Afyonkarahisarlı judocular, Bölgesel Lig müsabakaları sonucunda kızlarda şampiyonluk, erkeklerde de ikincilik elde etti

Eskişehir, Uşak, Kütahya ve Afyonkarahisar’ın kendi aralarında sporcularının gelişmesi için tertip ettiği, atletizm, judo branşlarındaki ligler sona erdi. Son olarak geçen hafta Uşak’ta yapılan Bölgesel Lig Judo Final müsabakaları sonrasında illerin dereceleri belli oldu. Afyonkarahisarlı judocular da lig müsabakalarını alnının akıyla tamamladı. Afyonlu sporcular, müsabakalar sonucunda takım olarak kızlarda 1’incilik, erkeklerde de ikincilik elde etti.

Çalışmalarımız devam ediyor

Afyonkarahisar Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı olarak çalışmalarını sürdüren sporcuların antrenörü Çiğdem Bulut da sporcuların performansından memnun kaldığını dile getirdi. 3 yıllık bir süre zarfında gelinen noktanın çok başarılı olduğunu kaydeden Çiğdem Bulut, “3 yıllık çalışmalar içerisinde, Türkiye Şampiyonu ve diğer Türkiye dereceleri elde ettik. Yine Bölgesel Lig’de de Afyonkarahisar’ı en iyi şekilde temsil ettik. Çalışmalarımız aralıksız devam ediyor” dedi.

Bölgesel Lig’de ilk etap sona erdi

Bölgesel Lig’de ilk etabının sona erdiğini ifade eden Çiğdem Bulut, Eylül ayı gibi lig müsabakalarının yeniden başlayacağını kaydetti. Bulut, “Bu tür müsabakalar, sporcuların gelişimi açısından çok önemli. 4 ilin yer aldığı Bölgesel Lig Turnuvaları’nda da bizler çok iyi mücadele ettik. Hedefimiz herzaman en iyi sonuçları alarak ilimizi temsil etmek. Sporcularımız kendilerini geliştiriyorlar” diye konuştu.

Finale 18 sporcuyla katıldık

Antrenör Çiğdem Bulut, müsabakalarda hem Afyonkarahisar Belediyespor hem de ferdi olarak katıldıklarını dile getirdi. 18 sporcuyla katıldıkları final maçlarında da iyi mücadele ettiklerini ifade eden Bulut, Türkiye Şampiyonası’nda da yine dereceler beklediklerini dile getirdi. Bulut, şöyle konuştu: “Bölgesel Turnuvalar, bizim bir anlamda Türkiye Şampiyonası için ön hazırlığımız oluyor. Hedefimiz Türkiye Şampiyonaları’nda da dereceler almak. Şu an itibariyle çok yetenekli sporculara sahibiz. Çalışmalarımız sıkıtısız bir şekilde Güreş Eğitim Merkezi Salonu’nda devam ediyor.”

Haberler: R. Hüseyin Biçer

Bakmadan Geçme