• Haberler
  • Genel
  • Judo Aday Hakem Kursu ve Terfi Semineri yapılacak

Judo Aday Hakem Kursu ve Terfi Semineri yapılacak

Judo Aday Hakem Kursu ve Hakem Terfi Semineri 16-18 Ekim tarihlerinde yeterli başvurunun olması halinde Ankara’da yapılacak Judo Federasyonu tarafından düzenlenen Aday Hakem Kursu ve Hakem Terfi Semineri 16-18 Ekim tarihlerinde yeterli başvuru olması durumunda Ankara’da yapılacak. Kursun ve Seminerin sonrasında da sınav yapılacak. Kurs ve seminer için ön kayıt başvuruları alınırken, katılmak isteyenlerin ön [&hellip]

Judo Aday Hakem Kursu ve Terfi Semineri yapılacak

Judo Aday Hakem Kursu ve Hakem Terfi Semineri 16-18 Ekim tarihlerinde yeterli başvurunun olması halinde Ankara’da yapılacak

Judo Federasyonu tarafından düzenlenen Aday Hakem Kursu ve Hakem Terfi Semineri 16-18 Ekim tarihlerinde yeterli başvuru olması durumunda Ankara’da yapılacak. Kursun ve Seminerin sonrasında da sınav yapılacak. Kurs ve seminer için ön kayıt başvuruları alınırken, katılmak isteyenlerin ön kayıt için başvuru dilekçesini doldurarak en geç 8 Ekim mesai bitimine kadar Judo Federasyonu’na faks yolu ile göndermeleri gerekiyor.
ADAY HAKEMLERDEN İSTENEN BELGELER
Aday Hakem tarafından doldurulacak olan ön kayıt dilekçesi aday hakemlerin yerine getirmesi gereken ilk şart arasında olacak. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı, 18-40 yaş aralığında, Türkiye Cumhuriyeti nolu nüfus cüzdanı fotokopisi, yeni çekilmiş yüzünü belirgin şekilde gösteren 2 adet vesikalık fotoğraf, en az lise mezunu olduğunu gösterir öğrenim belgesi, en az 1. Dan belgesine sahip olmak, Judo yapmasına engel sağlık problemi ve beden arızası olmadığını gösteren sağlık raporu, adli sicil kaydı ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nden alınacak cezası yoktur yazısı, branşındaki kulüplerin yönetim kurullarında; yönetici, antrenör, faal sporcu ve il temsilcisi olanlar, hakem kurslarına katılabilirler ancak bu görevlerini muhafaza ettirdikleri sürece hakemlik yapamayacaklar ve son olarak kurs ücretinin yatırıldığına dair banka dekontu aday hakemlerin bulundurması gereken belgeler arasında yer alıyor.
TERFİ SINAVI İÇİN GEREKLİ ŞARTLAR VE BELGELER
Aday hakemlerin il hakemlik sınavına girebilmeleri için aday hakemlikte bekleme süresini iki yıl gün, ay ve yıl olarak doldurması gerekiyor. İl hakemlerinin ulusal hakemlik sınavına girebilmeleri için il hakemliğinde bekleme süresi üç yıl, gün, ay ve yıl olarak doldurması, yazılı ve sözlü İngilizce sınavında da başarılı olması gerekiyor. Terfi etmek isteyen hakemin dolduracağı dilekçe, şu anki hakemlik belgesi, Türkiye Cumhuriyeti nolu nüfus cüzdanı fotokopisi, yeni çekilmiş yüzünü belirgin şekilde gösteren 2 adet vesikalık fotoğraf, adli sicil kaydı olmadığına dair belge, hakemlik yapmaya mani bir vücut arızası bulunmadığını gösteren sağlık raporu, seminerin ve sınavın ücretinin yatırıldığına dair banka dekontu hakemlerin bulundurması gereken özellik ve belgeler. (Kocatepe Haber Merkezi)

Aday Hakem Kursu ile Terfi Seminer ve sınavına katılacaklara, Federasyonun Garanti Bankası Atatürk Bulvarı Şubesi Şube Kodu 710, 6299166 Nolu hesabına Aday Hakem Kursu için 100 lira, İl Hakem terfisi için 125 lira, Ulusal Hakem terfisi için 150 liralık ücret yatırarak dekontlarını ibraz etmeleri gerekiyor. Kurs Ücreti, kursun açılması kesinleştikten sonra yatırılacak.

Bakmadan Geçme