Jim Turner’den Vali Güner’e ziyaret

TOSYÖV Afyonkarahisar Destekleme Derneği tarafından düzenlenen ‘'ABD ve Türkiye Ekonomik İlişkileri- İthalat ve İhracatta Yeni Fırsatlar ve Öneriler' konulu panele katılmak üzere Afyonkarahisar’a gelen ABD Ankara Büyükelçiliği'nde Ekonomi Müsteşarı olan Jim Turner, Vali Hakan Yusuf Güner’i makamında ziyaret etti Ziyarette ABD Büyük Elçiliği İç Politika Uzmanı Natalie A. Oldani, ABD Büyük Elçiliği Ekonomi Uzmanı Özlem [&hellip]

Jim Turner'den Vali Güner'e ziyaret

TOSYÖV Afyonkarahisar Destekleme Derneği tarafından düzenlenen ‘“ABD ve Türkiye Ekonomik İlişkileri- İthalat ve İhracatta Yeni Fırsatlar ve Öneriler” konulu panele katılmak üzere Afyonkarahisar’a gelen ABD Ankara Büyükelçiliği’nde Ekonomi Müsteşarı olan Jim Turner, Vali Hakan Yusuf Güner’i makamında ziyaret etti

Ziyarette ABD Büyük Elçiliği İç Politika Uzmanı Natalie A. Oldani, ABD Büyük Elçiliği Ekonomi Uzmanı Özlem Tunçel Toplu ve Türkiye Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeler Serbest Meslek Mensupları ve Yöneticileri Vakfı (TOSYÖV) Afyonkarahisar Destekleme Derneği Başkanı İhsan Beşer hazır bulundu.
Karşılıklı bilgi alış verişinin yapıldığı ziyarette Afyonkarahisar’da gerçekleştirilecek olan “ABD ve Türkiye Ekonomik İlişkileri- İthalat ve İhracatta Yeni Fırsatlar ve Öneriler” konulu panel hakkında bildiler veren TOSYÖV Afyonkarahisar Destekleme Derneği Başkanı İhsan Beşer, kendilerini makamında kabul etme nezaketi gösterdikleri için Vali Hakan Yusuf Güner’e teşekkür etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Güner ise, söz konusu toplantının Afyonkarahisar’lı iş adamlarına, ilimizin kalkınmasına ve ilimizin ilerlemesine katkı sağlayacağına inandığını belirtirken, “ABD ve Türkiye Ekonomik İlişkileri- İthalat ve İhracatta Yeni Fırsatlar ve Öneriler” konulu panelin ilimizde gerçekleştirilmesinde emeği geçen başta TOSYÖV Afyonkarahisar Destekleme Derneği Başkanı İhsan Beşer olmak üzere herkese teşekkür etti. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme