Jetler'in yeni hocası Kavçak

AFJET Afyonspor, Mustafa Çapanoğlu’ndan boşalan Teknik Direktörlük görevi için Cem Kavçak ile anlaşmaya vardı   TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden AFJT Afyonspor yeni hocasına kavuştu. Mustafa Çapanoğlu’ndan boşalan Teknik Direktörlük görevini bir gün gibi kısa bir süre yapan Turan Saltık, bir idmanda takımı çalıştırdı. Jetler, kısa sürede Cem Kavçak ile anlaşmaya vardı. Kavçak [&hellip]

AFJET Afyonspor, Mustafa Çapanoğlu’ndan boşalan Teknik Direktörlük görevi için Cem Kavçak ile anlaşmaya vardı

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden AFJT Afyonspor yeni hocasına kavuştu. Mustafa Çapanoğlu’ndan boşalan Teknik Direktörlük görevini bir gün gibi kısa bir süre yapan Turan Saltık, bir idmanda takımı çalıştırdı. Jetler, kısa sürede Cem Kavçak ile anlaşmaya vardı. Kavçak ile yapılan sözleşme törenine AFJET Afyosnpor Kulüp Başkan Süleyman Karakuş, Yönetim Kurulu Üyeleri Aydın Tek, Halil Akbulut ve yeni yönetime girmesi beklenen Av. Onur Çelik ile iş insanı Ethem Karahan da katıldı.
KAVÇAK KİMDİR?
3 Temmuz 1978 Manisa doğumlu olan Cem Kavçak, futbolculuğundan sonra Akhisarspor, 68 Aksaray Belediyespor, Akhisarspor, 68 Aksaray Belediyespor ve İçel İdmanyurdu’nda çeşitli antrenörlük görevlerinde bulundu. 5 sezon boyunca Akhisarspor’da Roberto Carlos, Cihat Arslan, Tolunay Kafkas, Okan Buruk ve Saffet Susic ile birlikte yardımcı antrenör olarak görev yapan Kavçak, bir süre de Akhisarspor’da teknik direktör olarak görev aldı. Kavçak’lı Akhisar, Ziraat Türkiye Kupası’nda Galatasaray’a karşı final oynamıştı.
>> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi

Bakmadan Geçme