• Haberler
  • Spor
  • Jetler'in son 3 haftası – Kocatepe Gazetesi

Jetler'in son 3 haftası – Kocatepe Gazetesi

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden AFJET Afyonspor, ligin ilk yarısı için son viraja geldi. Ligin 15, 16 ve 17. haftalarında oynayacağı maçları Jetler kazanırsa ilk yarıyı lider konumda kapatacak. 15. hafta maçında Kastamonu 1966'ya konuk olacak olan AFJET Afyonspor, 16. hafta maçında yine deplasmanda Keçiörengücü ile karşılaşacak. Yine 16. hafta maçında lider Hatayspor [&hellip]

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden AFJET Afyonspor, ligin ilk yarısı için son viraja geldi. Ligin 15, 16 ve 17. haftalarında oynayacağı maçları Jetler kazanırsa ilk yarıyı lider konumda kapatacak. 15. hafta maçında Kastamonu 1966’ya konuk olacak olan AFJET Afyonspor, 16. hafta maçında yine deplasmanda Keçiörengücü ile karşılaşacak. Yine 16. hafta maçında lider Hatayspor kendi sahasında Amed Sportif Faaliyetler’i ağırlayacak. 17. haftada ise AFJET Afyonspor kendi sahasında Hatayspor’u konuk edecek. İlk yarının son üç maçında da oldukça zorlu maçlara çıkacak olan AFJET Afyonspor maçlardan 3’er puanla ayrılırsa ilk yarıyı 42 puanla tamamlayacak.
KASTAMONU
HAZIRLIKLARINA DEVAM
Takımın Kastamonu 1966 hazırlıkları kapsamındaki çalışmaları hakkında bilgi veren AFJET Afyonspor Sportif Direktörü İbrahim Çelik, morallerin yerinde olduğuna dikkat çekti. Kastamonu temsilcisi hakkında değerlendirme yapan Çelik, “Deneyimli tecrübeli bir takım. Kaliteli oyuncularına sahip, sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan bir takım. Kastamonu’nun bulunduğu yer kimseyi yanıltmasın, bizde şuanda bulunduğumuz konum itibariyle deplasmanda her maç olduğu gibi puan ya da puanlar almak istiyoruz” dedi.
Takımın yaptığı çalışmalar hakkında bilgi veren Çelik, “Her şey gayet güzel gidiyor. Takımın moralleri yerinde, çalışmalarında yolunda gidiyor. İnşallah bu maçtan güzel bir sonuçla dönerek kalan iki maça avantajlı bir şekilde çıkmak istiyoruz” ifadesine yer verdi.

Kastamonu’da Erdi yok

AFJET Afyonspor’un başarılı orta saha oyuncularından Erdi Zengin, Bucaspor maçında sarı kart sınırını aşarak Kastamonu 1966 maçında cezalı duruma düştü. Takımın Kastamonu’da oynayacağı maçta sahaya çıkamayacak olan Erdi Zengin’in Keçiörengücü maçında cezası sona erecek ve görev alabilecek.

Aykut Uluç takımla çalışmalara başladı

Ön bağlarında ufak bir yırtık bulanan Aykut Uluç, yırtığın iyileşmesi sonrasında takımla çalışmalara başladı. Kastamonu 1966 maçında ilk 18’e girip girmeyeceği kesinleşmeyen Aykut’un durumunu antrenörler değerlendirmeye aldı. Çalışmalarda performansı izlenen Aykut’un durumu maç günü netleşecek.

MHP’den Jetlere teşekkür

Hafta sonu oynanan Bucaspor maçını tribünden izleyen Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Yönetim Kurulu, AFJET Afyonspor’a misafirperverliğinden dolayı teşekkür etti. MHP İl Yönetimi ayrıca Bucasporlu taraftarların
sebep olduğu saha olaylarını da tasvip etmediklerini aktardı

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren AFJET Afyonspor, kendi sahasında ağırladığı Bucaspor’u 1-0 mağlup etti. Maçı tribünden protokol üyeleri ile birlikte izleyen MHP İl Yönetim Kurulu Üyeleri AFJET Afyonspor’a misafirperverliklerinden dolayı teşekkür açıklaması yaptı. MHP’den yapılan yapılan yazılı açıklamada, “Hafta sonu AFJET Afyonspor-Bucaspor maçına MHP Afyon İl Başkanlığı olarak bir heyetle katıldık. AFJET Afyonspor Kulübü Başkanı Ali Rıza Gürakar beye, Yönetim Kurulu ve Teknik Heyeti’ne göstermiş oldukları misafirperverlik için çok teşekkür ediyor, başarılarının devamı diliyoruz” ifadesine yer verildi.
Ayrıca Bucasporlu taraftarların sebep olduğu olayları tasvip etmediklerini açıklayan MHP İl Yönetimi, “Maçtan sonra Bucaspor taraftarının stat içinde koltukları kırıp dışarıya fırlatmasını asla tasvip etmiyoruz. Bu olay centilmenliğe, spor disiplin ve ahlakına da hiç de uygun değildir” ifadesini kullandı. 

Bakmadan Geçme