Jetlerin Serik önlem planı hazır

Bölgesel Amatör Lig 7. Grup'tan lider olarak Play-Off Grubu'na terfi eden AFJET Afyonspor yarın Serik Belediyespor ile ligin son maçına çıkacak. Bu maç için oyuncuların büyük bölümünü kadro dışında tutan Teknik heyet oyuncuların sakat ya da cezalı duruma düşmemeleri için güzel bir hazırlık yaptı.Sakatlıklarından dolayı sol açık Ramazan ve kaleci Emre kadroya girmezken Toma, Mirlan, [&hellip]

Bölgesel Amatör Lig 7. Grup’tan lider olarak Play-Off Grubu’na terfi eden AFJET Afyonspor yarın Serik Belediyespor ile ligin son maçına çıkacak. Bu maç için oyuncuların büyük bölümünü kadro dışında tutan Teknik heyet oyuncuların sakat ya da cezalı duruma düşmemeleri için güzel bir hazırlık yaptı.
Sakatlıklarından dolayı sol açık Ramazan ve kaleci Emre kadroya girmezken Toma, Mirlan, Nazmi ve İlhan Antalya’ya götürülmüyor. Konuyla ilgili açıklama yapan AFJET Afyonspor Sportif Direktörü Cevat Macit, “Serik Belediyespor maçında, sezon boyunca az süre almış oyuncuları oynatacağız. Toma, Mirlan, Nazmi, İlhan, Antalya’ya gitmiyor. Kadroda yer alan Murat, Hakan, Erman, İsmet ve Ömer Çelik’e mümkün olduğu kadar süre vermeyeceğiz. Onların dışındaki oyunculara görev vereceğiz. Ramazan, Emre sakatlığı bulunduğu için Antalya kadrosunda yer almayacak. Bu hafta amacımız bu maçı sakatlıksız, kartsız, en az hasarla bitirmek ve final maçına hazırlanmak. Maça gelecek taraftarlarımıza ve oyuncularımıza gerekli sağduyu çağrısında bulunduk. Yapılacak tahriklere kapılmadan, AFJET Afyonspor’a yakışır bir şekilde, maçımızı oynayıp dönmek istiyoruz” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Play-Off maçları 23-24 Nisan’da

AFJET Afyonspor’un da mücadele edeceği Play-Off maçlarının muhtemel tarihleri belli oldu. 23-24 Nisan’da yapılması planlanan Play-Off maçlarının yeri konusunda 3 ya da 4 kent merkezi düşünülüyor. 1.-2. ve 3.-4. Grup liderlerinin bir merkezde 5.-6. ve 7.-8. Grup liderlerinin bir merkezde ve 9.-10. ve 11.-12. Grup liderlerinin de bir merkezde karşılaşması da yapılan hesaplar arasında yer alıyor. TFF Amatör Ligler Başkanlığı’nın A Spor ve TRT Spor’la maçların naklen verilmesi için görüşmeler sürdüğü de edinilen bilgiler arasında yer aldı.

Bakmadan Geçme