Jetler'in savaşacak gücü kalmadı

AFJET Afyonspor’un matematiksel olarak Play-Off şansı olsa da Bayburt İl Özel İdarespor maçında 5 oyuncusu kırmızı kart görmesi ile hem hücumda hem de savunmada etkili bir takım olmaktan çıktı   TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta Play-Off yarışının içinde kalma mücadelesi veren AFJET Afyonspor'un Play-Off şansı da cezalı oyuncuların fazlalığı ve puan farkı nedeniyle zora girdi. [&hellip]

AFJET Afyonspor’un matematiksel olarak Play-Off şansı olsa da Bayburt İl Özel İdarespor maçında 5 oyuncusu kırmızı kart görmesi ile hem hücumda hem de savunmada etkili bir takım olmaktan çıktı

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta Play-Off yarışının içinde kalma mücadelesi veren AFJET Afyonspor’un Play-Off şansı da cezalı oyuncuların fazlalığı ve puan farkı nedeniyle zora girdi. Ligde son 2 haftasında kötü hakem yönetimleri nedeniyle puan kayıpları yaşayan ve bu maçlarda kart cezaları nedeniyle kan kaybeden AFJET Afyonspor için kalan 2 maç Play-Off yarışı mutlak kazanılması gereken maçlar olacak.
Sivas Belediyespor ile oynanan 35. hafta mücadelesinde kötü hakem kararlarının sonucu etkilediği karşılaşmada Alper ve Hamza’nın sarı kart cezalısı durumuna düşmesiyle Bayburt il Özel İdarespor maçına eksik giden AFJET Afyonspor yine kötü hakem yönetimi nedeniyle 5 oyuncusunu kırmızı kartlarla kaybetti.
Takımın hücumdaki en etkili oyuncusu olan Erhan Şentürk ve bir diğer santraforu Fatih Aktay ile savunmanın ortasında görev alan Kaptan Nazmi, Yakup ve Taha Can’ın da kırmızı kart görmesiyle hücum ve savunmada ciddi eksikleri oluşan AFJET Afyonspor için Sarıyer ve Çorum FK maçları oldukça zor geçecek.
Golcüleri ve stoperlerini kaybeden AFJET Afyonspor’da bu mevkilere farklı mevkilerden oyuncu devşirmek zorunda kalacak olan Teknik Direktör Bahaddin Güneş için maç kazanma olasılığı da oldukça düşük olacak. Bayburt İl Özel İdarespor maçında kırmızı kart gören Fatih, Nazmi, Erhan ve maç sonunda kırmızı kart gören Taha Can’ın en az 2’şer maç ceza almasına kesin gözüyle bakılıyor.
Ligde son 2 maçta da bu 4 oyuncunun forma giyemeyeceği tahmin ediliyor. Aynı dakika içerisinde üst üste 2 sarı karttan kırmızı kartla oyun dışı kalan Yakup’un ise Çorum FK maçında forma giyeceği tahmin ediliyor.
>> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi

Bakmadan Geçme