Jetlerin Sağlık Ekibi sezona hazır

Spor Toto 1. Lig'de mücadele edecek olan AFJET Afyonspor, gelecek sezon hazırlıklarına devam ediyor. Antrenmanlar, hazırlık maçları ve kamp süreciyle yeni sezon öncesinde hızlı bir çalışma dönemi geçiren Jetlerde, Sağlık Ekibi de takımla birlikte göreve hazır olarak çalışmalara başladı. Geçtiğimiz sezon da görevde olan doktor Şahin Aktulun ve masör Adem Arı, bu sezonda takımda göreve [&hellip]

Spor Toto 1. Lig’de mücadele edecek olan AFJET Afyonspor, gelecek sezon hazırlıklarına devam ediyor. Antrenmanlar, hazırlık maçları ve kamp süreciyle yeni sezon öncesinde hızlı bir çalışma dönemi geçiren Jetlerde, Sağlık Ekibi de takımla birlikte göreve hazır olarak çalışmalara başladı. Geçtiğimiz sezon da görevde olan doktor Şahin Aktulun ve masör Adem Arı, bu sezonda takımda göreve devam edecek. Fizyoterapist Ahmet Karadağ da yeni sezonda takımda görev alacak.
Takımın her hangi bir sağlık probleminde oyuncuların ve teknik heyetin sürekli yanında olan doktor Aktulun, takımın sevilen simalarından oldu.
Oyuncuların, teknik heyetin sürekli şakalarına maruz kalan Masör Adem Arı, takımda en çok sevilen kişiler arasında. Arı’yı çok seven oyuncular, yemeklerde, antrenmanlarda ve bir çok aktivitede Arı ile bir araya gelmeye çalışıyorlar.

Bakmadan Geçme